Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzieki za odpowiedzi Panowie.
Sprawa wyglada następująco, jest Alfa Gt do kupienia i najbliżej jest do Poznania żeby sprawdzić auto. Ja osobiście do Poznania mam świat drogi (pracuje w Brnie), czy któryś z was miałby czas żeby sprawdzić tą GT za mnie. Właściciel przyjechałby do Poznania autem w celu sprawdzenia auta w podanym przez was zakładzie.
Chodzi oto żeby przyjrzeć się Alfie, poprosić Panów mchaników o sprawdzenie grubości lakieru - tak jakbyście kupowali auto dla siebie
oczywiście zwróce wszystkie koszty dojazdu na miejsce
moje gg 3579117
Artur
POLECAM w 100000% Zakład na Starołęce:
Henryk i Bernard Kotowicz
Mechanika i Elektromechanika pojazdowa
Poznań - Starołęka ul. Św. Antoniego 65
tel (061)879 33 49
Szybko, solidnie, fachowo i bezproblemowo, nie mówiąc o tym, że brakowało jednej opaski, to pan mechanik sam od siebie ją założył, poza tym po wymianie oleju założył karteczke z aktualnym przebiegiem, datą wymiany, następną datą wymiany.... Drobiazg a jednak dla mnie bardzo ważne, po tym poznaje mechaników, którym zależy na kliencie i to co robią to robią solidnie. Zazwyczaj żaden mechanik nie wieszał kartek. Tylko terminy doś długie, ale uważam, że warto poczekać na swoją kolej.
Ja do Kotowicza jestem na poniedziałek umówiony![]()