Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Koledzy powyżej możne nie słyszeli o PDR wiec polecam:
www.wgniecenia.info
lub wikipedia hasło PDR[/QUO
Tutaj była mowa o usuwaniu łyżkami, więc o tym też ja pisałem a nie o innych metodach. Natomiast wiele technologii nawet jeśli jest już w Polsce, to niestety jeszcze ktoś wykwalifikowany to musi zrobić a z tym często bywa kłopot.
---------- Post dodany o godzinie 00:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie Wczoraj 23:57 ----------
Mniejsze, równomierne wgniecenia na płaskich, nie modelowanych powierzchniach można często zniwelować, ale sukces jest raczej sporadyczny i na "zero" prawie nigdy tego się nie da usunąć, choć sam z tym miałem naocznie do czynienia i mogę potwierdzić, że jakimś substytutem malowania to jest.Niema sposobu bez ingerencji lakierniczej zawsz pozostaje slad
Panowie i Panie a dobrego blacharza/lakiernika jesteście wstanie polecić? Poznań+okolice (ideałem by było coś na północnej/zachodniej stronie Poznania-Suchy Las, Smochowice itd)
Temat do zrobienia -zwalczenie rudej z Cinqucento. Progi i dolne ranty drzwi.
Wiem, że autko nie jest warte majątku ale jest w mega dobrym stanie, od nowości w domu, niski przebieg, sprawdza się idealnie w swojej roli + bardzo duża wartość sentymentalna. W skrócie mówiąc chcemy go uratować.