Witaj Ludu WLKP!
Potrzebuję dobrego lakiernika do zrobienia wyprawki na lewym tylnym nadkolu w kolorze białym.
Okolice Poznania, Gniezna, Obornik. Coś ? Ktoś ?
Witaj Ludu WLKP!
Potrzebuję dobrego lakiernika do zrobienia wyprawki na lewym tylnym nadkolu w kolorze białym.
Okolice Poznania, Gniezna, Obornik. Coś ? Ktoś ?
Polecam WRAL na Smochowicach. Robiłem u nich wyprawkę na rancie błotnika w 159.
http://www.autolakiernia.com/kontakt.html
Dzięki Kolego. O to mi chodzi. Pozdrawiam.
Koledzy kontynuuję temat, bo trochę powiązany. Mam do założenia naklejki progowe i na błotniki - zakładane na "mokro". Niestety nie mam tak precyzyjnych zdolności manualnych (odkręcenie śrub to trochę co innego). Możecie mi polecić kogoś fachowego? Czy zrobi mi to zakład lakierniczy po wykonaniu poprawek?
Pozdrowionka kolego Yarek,właśnie stałem na Winiarach na przejściu dla pieszych (godz. około 19:00) a Ty stałeś na czerwonym świetle, no muszę przyznać że biała perła w nocy ładnie się prezentuje lecz nie dojrzałem co masz naklejone na masce. Co do malowania rantów dopilnuj aby dał odrdzewiacz a później podkład (polecam APP R-STOP) ja u siebie malowałem i użyłem owego produktu 2 lata po moim malowaniu zero rdzy.
Niemożliwe, to nie ja. W Gnieźnie bywam, bo stamtąd pochodzę (teraz POB), ale nie było mnie ok. 19. Bardzo serdecznie dziękuję Tobie za podpowiedź. Wiosna idzie i trzeba to zrobić.