dzięki.bedę pamiętał ;/
dzięki.bedę pamiętał ;/
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem tylko dajcie znać kiedy abym mógł pogodzić to z praca
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
tez jestem za ale chyba dopiero w niedziele bo od piatku juwenalia wiec lipa ktos sie wybiera z was?![]()
Może piątek w tym tygodniu ? Albo następny weekend ? Kupiłem dziś nową brykę, zdradzę trochę tajemnicy, silnik 2.5 i kolorek czerwonyhehe ale nie jest to Alfa
![]()
Xofer jak pisalem ja odpadam w piatek chyba ze bez alfy stykniemy sie na amfiteatrzebo sa juwenalia
piatek sobota
mozna wtedy wyskoczyc na jakies piwko i pogadac
a juz myslalem ze rosso 2,5 v6
![]()
Xofer tylko nie BMW bo osobiście do tyłka nakopię.Gosia
Gosia dobrze piszeaa wlasnie kiedys pisalem o piwie i bylem akurat w piatek w hurtowni i mieli w promocji zubr 1,81 butelka lech premium 2,15 jak cos piszcie jakie piwo was interesuje to jak bede spr ceny i dam tutaj cennik
![]()
Ostatnio edytowane przez stereo ; 16-05-2011 o 14:46
ja mam piatek teraz wolny więc mi pasuje i bedzie można pogadać o zakupach stereo..
A ty Xofer pochwal się tym dostawczakiem bo bez fot sie nieliczy, pewnie trafic albo coś takiego??
czarny dym power!!!
yago no ja jestem zato moze jakies spotkanko na juwenaliach?
rzadko tu ostatnio bywam bo czasu mi brakuje więc najlepiej by było gdyby ktoś dał mi cynka na telefon co i jak ze spotkaniemi może tez dojadę do was
![]()