No ja to jadę tylko muszę przelew zrobić. A i tym razem jadę swoim![]()
To zajebiście !!! Będą przynajmniej 3 auta od nas
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No ja to jadę tylko muszę przelew zrobić. A i tym razem jadę swoim![]()
My się zapisaliśmy i wpłaciliśmy zaliczkę ale Jagiel nadal nas nie dodał do listy!! mam nadzieje że nie przepił naszych pieniędzy![]()
tak wysłałem, już liste uaktualnili i jesteśmy pod numerkiem 37A co jej znowu jest. Rafał a maila wysłałeś? NO I KIEDY SPOT?
w wielką sobotę zamknięte ? A z jakiej okazji ? Trzeba by ryja umoczyć w Kleczewiance.tak wysłałem, już liste uaktualnili i jesteśmy pod numerkiem 37widzę że Wy też już jesteście, brakuje mi tylko Wonskiego!! może Witek też by chciał jechać... Co do spotu to 7 kwietnia jest Wielka Sobota i zależy jakiego rodzaju ma być to spot, chyba czas na spot z autami w komplecie cooo??? bo w lokalu to raczej nie posiedzimy bo będą zamknięte...
Wczoraj właśnie tam pysk umoczyłem i powiem że jedyne co dobre to tam piwo mająw wielką sobotę zamknięte ? A z jakiej okazji ? Trzeba by ryja umoczyć w Kleczewiance.
To ile Ty ludzi się spodziewasz ? Kak będzie ładna pogoda to chyba jakieś ogródki piwne tam wystawili, albo wystawią.Wczoraj właśnie tam pysk umoczyłem i powiem że jedyne co dobre to tam piwo mająJeśli byśmy ustalili spot w kleczewiance to trzeba miejscówki zarezerwować bo tam mało jest.