• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Myjnia bezdotykowa - Poznań

barat

Nowy
Czerniejewo/Września/Gniezno i czasem Konin
Auto
Była [A147 1.9JTD 115KM], jest [E39 530i 231KM]
Witam,

Może ktoś poleci jakąś myjnię bezdotykową w Poznaniu - tak żeby nie trzeba było się do niej tłuc gdzieś na drugi koniec. Idealnie jakby była gdzieś po drodze Dębina->Śródka, lub Dębina->Uniwerek Ekonomiczny lub już dalej w stronę Swarzędza (na trasę).
Po prostu jadę w sobotę na 18tkę (do Czerniejewa) i wypada umyć Alfę, co by się prezentowała ładnie ;)

W Koninie nie chcę myć, bo do soboty efekt "WoW" się pewnie nie utrzyma aż tak ;)

jak potrzebujesz porządnej myjni to nieraz rano stoi duży namiot i rozłożony sprzęt od myjni parowej na franowie(jeżdże tam często zaopatrywać dwie wlasne kwiaciarnie wiec widze jak czesto stoja), myją naprawde ekstra i nie kasują dużo, myłem już tam swoją alfe i swojego galaxego:) efekt jest niezły:)

nowa myjnia polecam

Może do konca tobie nie po drodze ale ostatnio odkryłem nową myjnię parową na Starołęce na św. Antoniego. Czyszczenie rewelacja, po kilku dniach miałem super połysk. Facet używa podobno bardzo dobre środki i wybieramy się razem z kumplem na tapicerkę, bo drugie auto robią za pół ceny.

Amortyzatory
Powrót