Alfaholicy - Kępno i okolice :)

• Autor wątku Autor wątku ciapek1808
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mnie nie widać, bo przeprowadziłem się do Wrocławia, ale po Kępnie same dziadki albo nie kumaci i nie zrzeszeni kierowcy jeżdżą ;), choć raz mi się wydawało, że jakaś kobieta mi mrugnęła na Wrocławskiej w Kępnie. Pozdro przyjeżdżam na weekend

Razem z Kolegą Bzyku zapraszamy wszystkich chętnych na wieczór przy piwku oczywiście bez alkoholowym :)
Planujemy spotkać się w Piątek 27.02 w restauracji Hetmańska W Byczynie,dokładna godzina nie jest znana ale coś mniej więcej 19:D
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam:)

Wątek umarł? Przyjechałem na święta nowym nabytkiem, kiwnąłem do 3 kierowców AR i jednej kierowniczki w czerwonej 147 po fl i zero reakcji :) starali się dosłownie tego nie widzieć lub co najmniej dziwnie się popatrzyli :) Więc może jakieś spotkanie świąteczne? co by odświeżyć kontakty lub nabrać nowych? Beemki się spotykają, VAGi również... może nie jesteśmy najliczniejszą grupą, ale może warto było by to zmienić? proponuję dziś 17-18 lub może jutro? jak komu pasuje. Sam niestety w poniedziałek lub wtorek już wyjeżdżam.

Maciek troche późno na takie plany.
O dzisiaj mozesz zapomniec bo pewnie tylko ja to przeczytam,co do jutra tez nikłe szanse,aczkolwiek ja się pisze:D

No i spoko :) jutro godzina 15.00 czerwona torebka za bp w Kępnie? Daj znać znajomym alfiarzom [emoji14]

https://m.facebook.com/events/214652652203709/

Ktos chętny na wyjazd? Gdyby co pisac, ustawimy sie gdzies po trasie i można lecieć, szczytny cel wiec rezerwować grafiki na marzec i wspólnie polecimy. Szczegóły na Fb. Pelna mobilizacja! :) Jarocin 13.03.2016r godz. 12.00!! Szczegóły godzin i miejsc wyjazdu można ustalać, propozycje mile widziane! Ja i Grażynka (Gtv-ka) będziemy! :)

Ostatnia edycja:
Grażynka? :D Nieźle :D

jeśli kupię następną Alfę to postaram się wpaść :) w przyszłym tygodniu obecna raczej odjedzie

Widzę, ze chętnyyyyyyych... Dramat. Serio nikt?

Szukam mechanika który ogarnie mi dwumase w okolicach Kępna, Alfa 147 jtd.

Jak w temacie, padła mi dwumasa(chyba), pedał sprzęgła odbija ale biegów nie wpina. Szukam kogoś kto mi to zrobi w Kępnie lub okolicach. Nid hulp guys...

Ja jestem ;-)
Alf widuję dużo w Kępnie, ale pewnie mało użytkowników zagląda na forum ;-)
Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót