Fiat Ecu Scan - Poznań

• Autor wątku Autor wątku gord
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

gord

Nowy
Auto
147
Koledzy,
gdyby ktoś potrzebował podłączyć komputer, zczytać/skasować błędy, sprawdzić przebieg, to zapraszam.
Dysponuję interfejsem vag kkl i elm327 oraz programem Fiat Ecu Scan i Alfadiag w pełnych wersjach.

Po rozebraniu do części pierwszych, naprawie i złożeniu do kupy - mam też sporą wiedzę na temat Selespeeda :-)

Pozdrawiam

Dominik nie wiedziałem ze masz pełne wersje:) Jakby co to się uśmiechnę:) A i dzięki raz jeszcze za pożyczenie prądu:)

Tak, mam pełne wersje i oczywiście Bartku zapraszam Cię do garażyku :-)

witam skąd jesteś bo bym potrzebował diagnozy

- - - Updated - - -

witam skąd jesteś bo bym potrzebował diagnozy przez kompa

witam skąd jesteś bo bym potrzebował diagnozy

- - - Updated - - -

witam skąd jesteś bo bym potrzebował diagnozy przez kompa

Witam,
jestem z Poznania (Luboń dokładnie).
Jeśli masz auto niejezdne i niedaleko, mogę dojechać.

pozdrawiam

witam .
w sprawie mechanika. ten reklamowany It-cars Poznan jest bardzo -bardzo -bardzo drogi .

Bylem pytalem sie : np. u Nich lozysko do Alfy 166 kosztuje 600 zl. a na Allegro takie samo 150 zl.

Nigdy w zyciu bym tam nie oddal samochodu ( no chyba ze mialbym na gwarancji ) .

zreszta na warsztacie pracuja (tez) uczniowie , ktorzy tez moga sknocic robote.

Pozdrawiam

Oj, kolego, chyba coś Ci się pomyliło.
Warsztat prowadzę ja ze wspólnikiem - uczniów brak, to po pierwsze.
Nie przypominam sobie, żebym ostatnio robił wycenę na łożysko w 166, a tylko jarobię wyceny.

Więc, najpierw dowiedz się dokładnie gdzie byłeś, a nastepnie usuń swój post lub go popraw.

witam .
w sprawie mechanika. ten reklamowany It-cars Poznan jest bardzo -bardzo -bardzo drogi .

Bylem pytalem sie : np. u Nich lozysko do Alfy 166 kosztuje 600 zl. a na Allegro takie samo 150 zl.

Nigdy w zyciu bym tam nie oddal samochodu ( no chyba ze mialbym na gwarancji ) .

zreszta na warsztacie pracuja (tez) uczniowie , ktorzy tez moga sknocic robote.

Pozdrawiam

Ja w It Cars naprawiam swoja Lancię i kompletnie moje odczucia nie pokrywają sie z odczuciami kolegi Barsolis. Coś kadzisz kolego i gadasz od rzeczy bo chyba nie o tym samym It cars mówimy.

Za Dominika z It Cars ręczę jakem Alfamaniak156...chwilowo na urlopie:)

Ostatnia edycja:
witam popnownie .bylem w tej firmie It cars pytalem sie i tak mnie odstraszyli cena ze nie polecam i tyle.

hehehe no i Bosolis skończył tak jak powinien:) Pozdrówki i do siego roku:):):)

A może kolega Barsolis chciał po prostu zaprosić do swojego warsztatu, tylko jakoś mu nie wyszło.

Wszystkiego dobrego Alfamaniaku156, póki co bez Alfy ;-)

Ostatnia edycja:
Cóż, ja akurat polecam IT Cars.
I ponegocjować można, i doradzą jak należy ... komuś się chyba serio popaprały serwisy.

witam ponownie.
BARSOLIS nie ma i nie bedzie mial wlasnego warsztatu .

BARSOLIS tylko podsumowal wizyte w tym serwisie i to tyle.

zrobie zdjecie gosciowi z tego serwisu (poprosze o wycena na papierze ) i tutaj zamieszcze = to tyle .

BARSOLIS posiadacz Alfa Romeo 166 .

To może powiedz, gdzie byłeś w tym warsztacie - adres i z kim konkretnie rozmawiałeś...

Ja też z ręką na sercu mogę polecić serwis Itcars.
Raczej nikomu innemu auta już nie oddam bo już raz wydałem pieniądze w błoto

Witam,

od 2 września warsztat przeniesiony na ul. 3 Maja 68 w Luboniu,
kontakt tel. 794 629 027.

pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót