Szukam lakiernika-blacharza w Poznaniu, do zrobienia kilku poprawek blacharsko-lakierniczych. Nie sa one poważne, dlatego chcę wydać jak najmniejDodam ze jestem z Piątkowa, więc te okolice byłyby milo widziane
ale nie bądźmy zbyt wymagający
![]()
Szukam lakiernika-blacharza w Poznaniu, do zrobienia kilku poprawek blacharsko-lakierniczych. Nie sa one poważne, dlatego chcę wydać jak najmniejDodam ze jestem z Piątkowa, więc te okolice byłyby milo widziane
ale nie bądźmy zbyt wymagający
![]()
Chcesz wydać jak najmniej? To polecam warsztat przy ulicy Hawelańskiej. Ceny naprawde jak nie w Poznaniu, jak sie dobrze zagada... Niestety na duży minus czas naprawy.
Jest:
Maserati Quattroporte IV 3.2 V8
Alfa GTV 3.2 V6 Rosso Alfa
Fiat Barchetta Rosso x2
Włoska historia:
Brera 2.0 JTDm
Maserati Quattroporte IV 3.2 V8 Ottocilindri
Maserati 222 1989
Maserati Biturbo 2.5 1983
Fiat Barchetta
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
Alfa Romeo Gtv Cup nr 038
ulica syrenia - wjazd od baltyckiej. Polecam, tanio i dobrze ale dlugie terminy oczekiwania.
http://www.auto-gorecki.pl/
Co prawda osiedle kwiatowe ale mogę polecić z czystym sumieniem.
Pozdrawiam.
też będę potrzebował jakiegoś blacharza, co by mi progi w Punciaku poprawił.. więc jak przetestujesz kogoś to daj znać czy warto..
Witam ja mam dobrego blacharza pracuje w aso fiata a po godzinach dorabia sobie w domciu gdyby ktos byl zaintersowany moge podac namiary na pw jedyny minus kolega jest z okolic Poznania wiec trzeba dojechać ale ja nigdzie indziej auta nie odprowadze bo koleś ma rękę a do tego jest konkurencyjny!!!!