• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Programowe wycięcie EGR i nowa mapa Szczecin - Wrocław.

Endrjus

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 '04 2,4 JTD 20V 175 KM
Witajcie :)

Pytanie pewnie na forum ogólnym było już zadawane kilkakrotnie, ale zadam je jeszcze raz...
Do rzeczy...
Zaślepiłem EGR częściowo i chciał bym go wywalić programowo, a przy okazji wgrać mapę podnoszącą moc.
Czy i gdzie w Szczecinie mogę to zrobić w rozsądnych pieniądzach pomijając V-tech?
Ewentualnie gdzie we Wrocławiu mogę to zrobić?
Ewentualność trzecia...zrobię to sam ale potrzebował bym hamownie w Szczecinie. Czy po za V-techem gdzieś mogę wyjąć hamownie na godziny?

Jeżeli ktoś coś w tym temacie będę wdzięczny za rady.

Pozdrawiam

A czemu nie v-tech jak można wiedzieć ? Bo chciałem tam jechać .

Jakoś nie pałam do nich zaufaniem... Choć to tylko zasłyszane, przeczytane, niesprawdzone informacje ;)
Jak pojedziesz i będziesz zadowolony to i może ja się skusze :) Wolałbym to zrobić u klubowicza ale z tym w ZS ciężko...
Na pierwszy strzał pójdzie hamownia żeby zobaczyć co tam pod maską zostało, a później chciał bym wywalić programowo EGRa i od razu jakiś program zrobić...
Szukam opinii...

Z doświadczenia wiem że v-tech za dużo kasuje $ za swoje usługi. 10 miesięcy temu jak jeszcze miałem 159, chciałem wywalić DPF programowo i fizycznie. Podczas rozmowy zaśpiewali 1800zł. Zrobiłem to u Piotra na Chmielewskiego za 1000zł

Tez slyszalem opinie ze kasuja sporo za duzo...wiem ze cena to kwestia umowna i tyle jest cos warte ile ktos jest w stanie za to zaplacixcicdobrych opinii o nich malo...

Myślałem o Poznaniu ale jeszcze czekam na opcję w cinsofcie...wolał bym kogoś zaufanego...

Vtech ma raczej spore doświadczenie.To sieć serwisów. Ja jestem z ich usług zadowolony. O cenie można zawsze podyskutować. Nie są tani to prawda i jak bywasz na południu Polski to cinsoft nie jest złym pomysłem.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót