• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Stacja Paliw na ul. Przestrzennej

darojaro

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 Q-tronic SW JTDM 2008 była jest Lexus GS
Od jakiegoś czasu przy ulicy przestrzennej jest otwarta nowa stacja CPN i dzisiaj jadąc do roboty zobaczyłem, że wywiesili baner Paliwa bez bio-dodatków.
Ktoś coś słyszał, tankował tam?
Dodam, że nie robię reklamy i nie mam nic wspólnego z ww stacją.

Równie dobrze na banerze mogłoby być napisane: Paliwa bez bitej śmietany... Skusiłbyś się?
Dla mnie wyznacznikiem jakości paliwa są kolejki do dystrybutora i rodzaje pojazdów które pod nie podjeżdżają.
Jeśli stacja stoi pusta, to daje do myślenia...

Mowisz o tek stacji przed woazdem do aeroklubu? Pierwsze brama jak kest wiazd do Thrule i dawnej stacji kontroli?
Jezeli tak to nie chcial bym tam zatankowac statego sSimsona gdybym go mial :)

cuoreventi z calym szacunkiem ale kolejki sa tam gdzie jest najtaniej ( patrz stacja auchan ) lub gdzie jest program partner ( BP ). na zadnym shellu nie widzialem kolejek a paliwo w nich jest z niemiec.

yyyy.... na którym Shellu jest paliwo z Niemiec? Chętnie będę tam tankował. No może gdzieś pod granicą to bym może uwierzył. Jedynym importowanym paliwem Shell'a była benzyna Racing 100+.

z rok temu na pewno na wojska polskiego, z reszta czytalem rok temu wypowiedz osoby z shella ktora to potwierdzala, mowiac ze najblizej maja z schwedt

No ja też mam kolegów, którzy tankują jak najtaniej a później im woda w baku zamarza :D
Poza tym czytałem gdzieś, że są stacje głównie dla ciężarowych bez tych bio-komponentów i zgodzę się z Dareme89, że wyznacznikiem dobrego paliwa nie są kolejki po nie.
Niemiec to ma to w du....e czy jest dobre byle było tanie

Ostatnia edycja:
uwierz mi ze jak by nemiec placic za paliwo w DE tyle co my w auchanie to by nie przyjezdzal tu. kazdy tankuje gdzie chce, tylko ze mi nigdy nie zamarzlo paliwo ani nie wytracila sie parafina tak ze nie moglem w zime odpalic a fitrow paliwa nie wymieniam.

Amortyzatory
Powrót