chcesz mieć auto w świetnym stanie - cierp, a dodatkowo finansowo tez niezły cios. Przynajmniej mam spokój że wszystko jest sprawdzone i zrobione i mnie Alfiszon niczym nie zaskoczy.
chcesz mieć auto w świetnym stanie - cierp, a dodatkowo finansowo tez niezły cios. Przynajmniej mam spokój że wszystko jest sprawdzone i zrobione i mnie Alfiszon niczym nie zaskoczy.
Muszę zadzwonić do Cinka i pogadać, może coś podpowie i wtedy długo nie będę się zastanawiał. Biorę urlop i jadę
Pzdr.
poda ktoś namiary na jakiś warsztat w szczecinie lub okolicach który usunie mi z kompa EGR??
23 maja jadę do Poznania do Tuneforce na chip, dpf i egr. Jak wrócę to powiem co i jak.
Wczoraj wróciłem z tuneforce. Po modyfikacji wyszło 189 koni i 406 nm. Różnica w jeździe ogromna. Polecam
A ktoś może był ze swoją Alfą w diesel-inside.pl w Szczecinie?
Robią sporo 1.9jtdm/cdti. Jakieś opinie?
Chciałem wyprogramować EGR i może przy okazji zrobić jakiś mały remap![]()
Polecicie jakąś sprawdzoną hamownię w zachodniopomorskim, która nie daje wyników z kosmosu? Będę wdzięczny.
Pzdr
Kilka razy hamowałem z kolegami auta w Carro w Szczecinie i wyniki wychodziły bardzo realne. Odradzają ją Ci, którym ubyło mocy i psioczą, że zła.
Chłopaki raz w miesiącu robią Dyno Day w sobotę, za 60zł 2 pomiary.