Grullujemy - Wakacje 2015

bajtek5

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 3.0
Cześć,

Podczas ostatniego spotkania zdecydowaliśmy z Łukaszem (drift-r) oraz Arturem, że należałby się skorzystać w wakacje z pogody i wspólnie wybrać się na grilla lub nad morze. Propozycja jest cały czas aktualna, więc postanowiłem przekazać ją do ogólnej dyskusji. Całość na pewno obędzie się w weekend, lecz tutaj pozostaje do wyboru termin. Oczywiście miejsce na odpowiednią biesiadę znajdziemy w okolicach Szczecina, może to być zarówno głębokie jak i zalew - wszystko jest do ustalenia. Kto wstępnie by się pisał?

Terminy:
  • 26.07
  • 2.08
  • 9.08

26.07 jestem poza Szczecinem, dwa pozostałe terminy mi pasują.

mi znowu tylko 26 pasuje, ale ogolnie z weekendami u mnie ciezko.

Mi osobiscie pasuje kazdy dzien ,ale od 26 do 31lipca idealnie.Gdzie? Pobierowo itp ?

Jednak pasuje mi 26.07. Mała zmiana planów :)

W Kolobrzegu jest Sunrise,ale pewnie za daleko?

Ja z przyjemnością pojawie się 26.07. Niestety pozostałe dwa terminy w moim wypadku odpadają.

To co? Jakieś konkrety?

W najbliższą niedzielę, zapraszamy wszystkich Alfaholików i Alfamaniaków na wakacyjny spot przy szczecińskich bulwarach. W zależności od ilości osób zdecydujemy nad dalszym przebiegiem spotkania, w planach jest wspólna sesja z możliwością indywidualnej oraz przejazd do pizzeri "Pepperoni", gdzie spotkanie zostanie zakończone wspólnym obiadem ( czyt. After Party, jednocześnie czekam na listę chętnych, aby dokonać wstępnej rezerwacji).

Miejsce: Nabrzeże Celne ul. Zbożowa (przy Lastadia Office)
Czas: 31.07.2015 14:00 (Niedziela)

attachment.php

Załączniki

• alfa_zlot_v1.jpg
    alfa_zlot_v1.jpg
    162.6 KB · Wyświetleń: 94
Amortyzatory
Powrót