Prośby o OGLĘDZINY aut z naszego regionu - TU WPISYWAĆ! -

Witam wszystkich. Wrzuciłem już ten egzemplarz w wątku dotyczącym Polski Centralnej (przy okazji jakiegoś auta z Piaseczna), ale postanowiłem także podpytać tutaj, bo to jednak okolice Grudziądza.

Łasin koło Grudziądza.

http://allegro.pl/alfa-156-1-9jtd-li...931242321.html

Mam pewne zastrzeżenia co do "ogarnięcia" sprzedającego ;) ale tragedii nie ma, oprócz kilku literówek i nieużywania spacji w treści ogłoszenia. Niepokoi pewne stwierdzenie: "Drży napinacz paska wieloklinowego", przy czym sprawdziłem trochę na Waszym forum i wstępnie wynika mi, że usterka do zrobienia w cenie kilku stów, no ale tego na 100% nawet najstarsi górale nie wiedzą... Przebieg wygląda na realny, cena w miarę sensowna, wnętrze całkiem ładnie utrzymane. Właściciel również nie ma problemu z podjechaniem do fachowca na przegląd. Mam jeszcze jednego typa z Piaseczna, o którym wspomniałem wcześniej, ale ten egzemplarz ma czerwone skóryyyyy.... ;-))))))

Proszę zatem o opinie! Z góry dzięki.

Na tych pseudo-HDR'ach widać wszystko jak na dłoni:
- różnica odcienia lakieru na drzwiach i przednim błotniku od strony kierowcy
- różnica odcienia lakieru na drzwiach i tylnym błotniku od strony pasażera (do tego cieniowanie na tylnej części drzwi pasażera - od wysokości klamki do samego dołu)
- zaparowany reflektor od strony kierowcy

PS. Piszę o tym co widzę na więcej niż jednym zdjęciu (żeby wykluczyć padanie światła na lakier pod jednym kątem).

Nie wiem czy ktos już o tej pisał ale jakby ktoś miał ochotę na tą Alfę to niech zastanowi się nad przebiegiem i dokładnie ją sprawdzi bo jak już jest tyle zdjęte z przebiegu...:

http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-8-ts-lpg-klima-czarny-g3-C22014470.html

tablica rej.: XL-PV-14 Title: Alfa Romeo 156 1.8 ts (bj 1999) Model: 156 Bouwjaar: 1999 Brandstof: Benzine Kilometerstand: 299.372 km Kenteken: XLPV14 Aantal eigenaren tot en met nu: 6 Type laatste eigenaar: Autobedrijf Eigenaar sinds: 13-10-2011

1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG

Dodam zdjęcia z akcji polskiej jakby ogłoszenie wygasło

5.JPG6.JPG

Ostatnia edycja:
Trochę na pewno trzeba w nią włożyć.
Na jednej fotce lewy ksenon nie działa, a na kolejnej już świeci...
Tylna wycieraczka zablokowana.
Podstawy lusterek też straciły czarny lakier
Choć oceniam ją po zdjęciach, bo na żywo nie widziałem...

koque teraz co drugi handlarz ma polerkę i kombinuje przy aucie. Napewno silnik umyty i nic wówczas nie zobaczysz, czy są wycieki czy nie. Reszta ładnie spasowana ale trzeba by na żywo zobaczyć bo zdjęcia robione wieczorem niestety.

Amortyzatory
Powrót