Prośby o OGLĘDZINY aut z naszego regionu - TU WPISYWAĆ! -

raczej nikogo tu z tamtych okolic nie zastaniesz... szukaj na forum KARPia tam są ludzie z Trójmiasta i okolic, tutaj wiecej ludzi ze Szczecina i okolic... tylko nazwa działu jest myląca.

raczej nikogo tu z tamtych okolic nie zastaniesz... szukaj na forum KARPia tam są ludzie z Trójmiasta i okolic, tutaj wiecej ludzi ze Szczecina i okolic... tylko nazwa działu jest myląca.

Dzięki za info.

No jak to nie ma?! Użytkownika można znaleźć po mieście.
Dawaj te Belle, mam miernik lakieru i Alfadiag-a.

Właśnie szukałem na naszej mapie, ale Cię tam nie ma... Na PW Ci napiszę w czym problem. Pozdrawiam.

a może ktoś mógłby luknąć na tą alfke ?? bo jednak z Białegostoku mam kawałeczek do Szczecina :D byłbym bardzo wdzięczny :)

Ja ostatnimi czasy bardzo zaganiany jestem, wiec raczej lipa abym miał czas podjechac i obejzec...

no i jak tam udało się komuś ?? z tego co dzwoniłem to chyba komis albo handlarz

kurde ziomus nie udalo mi sie bo w piatek wyjezdzalem juz ze szczecina i wrocilem dopiero wlasnie w tej chwili...jak masz troszke jeszcze cierpliwosci to jutro bankowo po robocie podskocze!!!pozdrooo

Kolego Bydgoszcz to chyba inny dział, bo tutaj wsumie to siedzą tylko ludzie z zachodniopomorskiego...

No tak mój błąd, czytałem inne ogłoszenie i zostało mi w głowie Zach-Pom i wpisałem tutaj .. Już wywalam ..

Witam,
Mam ogromną prośbę do forumowiczów z Włocławka.
Poszukuję kogoś kto mógłby oglądnąć pewien egzemplarz AR 156 2.4 ,który znajduję się właśnie we Włocławku.
Będę wdzięczny za pomoc gdyż nie chce jechać przez pół polski w ciemno.
Proszę o kontakt na gg lub priv.

Pozdrawiam,

alfa w Choszcznie

witam wszystkich. Czy jest ktoś może z Choszczna lub okolic kto mógłby mi rzucić okiem na to auto
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8874446
oczywiście odwdzięczę się jakąś flaszką a jak kupie to i przejażdżką super autkiem.
lub chociaż opinie po opisie lub zdjęciach może ktoś zamieści.
szkoda że nic nie ma o tym ognisku rdzy na zdjęciach, jak duże i gdzie

Ten egzemplarz jest dla mnie jakiś dziwny.
Niby środek po lifcie i rok 2003 a pod maską 2.0 i to Twin Spark. Przecież w 2002 dwulitrówka dostała bezpośredni wtrysk i przestała być T.S. a stała się JTSem. Jak szukałem sobie auta, a wcześniej Alfy dla koleżanki to ten egzemplarz już wisiał na allegro. Dokładnie wisi od uwaga: 2 czerwca !!
http://moto.paa.pl/?itemid=C8874446 - na żywo nie oglądałem.

P.S. Wyciągnij nr VIN od właściciela bo dalej będzie mnie to nurtować jak w 2003 roku 2.0 T.SPARK

Amortyzatory
Powrót