bobryt
ʇɧɹqoq
Jeśli chcecie by ktoś obejrzał w waszym imieniu auto, tutaj możecie składać prośby. Być może ktoś wam pomoże.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Shadow20 wrzucę twój link na forum Bydgoskie może chłopaki będą mogli pomóc.
Witam wlasnie wrocilem i to z moja alfunia kupilem fotki wrzuce jak porobie troszke przy niej a jest niewiele drobiazgowszkoda ze jest do wszystkich oplat skarbowo-celnych ale i tak bylo warto
alfa naprawde w dobrym stanie pozdrawiam
Kurcze właściciel nic nie mówił, że do opłat. Ale jak się zastanowie to przypominam sobie że nie maiała wogóle tablic więc jazdę próbną odbyłem nieoznakowanym samochodem
upss...
No właśnie miał tylko tylna rejestracje polską i mi też nic nie mówił że do opłat a najlepsze było to, że mówił przez tel ze jest już na polskich rejestracjach, ja tam zajeżdżam i piękne przywitanie: "gdzie pan stoi z lawetą";/ ale to jeszcze nic bo umówiłem się z nim że wyjeżdżam w sobotę rano samochodem a jak zajechałem to mi wmawiał, że mu mówiłem, że w czwartek wyjeżdżam już lawetą, delikatnie mówiąc dziwny koleś a ja musiałem podróżowac oznakowanym ale nie tak jak powinno byc samochodem przez cała Polskę ale jakoś poszło.
Pozdr
Ps. Co do fotek to na razie jest parę robionych "na szybko" na moim profilu, lakier troszkę do poprawek np. zderzak przedni.