• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Krótki fotoreportaż z mini zlociku w Gąskach

• Autor wątku Autor wątku RUDA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

RUDA

Guest
WItajcie,

Dla nieobecnych i uczestniczących zamieszczam reportaż z naszego mini zlociku.
Kto nie był ten trąba :D

Żeby nie obciążać zbytnio transferu - wrzucam miniaturki. Po kliknięciu otworzy sie Wam obrazek na serwerze - po czym klikamy w opcje "full size" i otworzy sie pełnych rozmiarach.Proszę o cierpliwość - to duże pliki
Mozna skopiować sobie na dysk - a potem dać do wywołania w formacie 13x18 cm - fotki są tak właśnie wykadrowane pod ten rozmiar.

Nasze belle z lotu ptaka:

Na ziemi :)

Ci co chcieli i dali się zagonić do zbiorowego kadru:

Adaptacja "miejscówy" i przygotowania:

Nie ma jak w doborowym towarzystwie :D

Niezłe kąski - widać Szczecin "odrobił" sumiennie lekcje

Topowa zlotowa koszulka

Wypoczynek

Zlocikowe Maskotki:
najmłodsza dwumiesięczna fanka ALfy

Dziewczyny nam piękne rosną:

Zlocikowi mali Alfisti

Pozdrawiam

Fajowe zdjęcia :) Nawet ja jestem :)
Dooobry masz ten aparat :D :D :D

Pozdro dla Wszystkich :)
Szkoda ze obecnie nie mam Alfy, jakos głupio się czułem :( ...
Ale fajno było...
Chłopaki a na powrocie chciałem byc ciutke szybszy od Was ale niestety niefartownie był wypadek przed Płotami i natknąłem sie na 6 km korek, ale podręczny GPS znów sie przydał i walnąłem mały rajdzik po polach i omionołem te miejscowosci zakorkowane.. :)

Pozdro dla Wszystkich i do zobaczenia..

Fotki fajne.Spot też ok.Mały problem z parkingiem ale jak to mówią nie zawsze jest 1 maj i trudno by wszystko usłane było różami.Na powrocie z rodzinką zahaczyłem jeszcze na 2 godzinki Kołobrzeg,a tak nawiasem mówiąc przydał by się taki fotograf na każdym spocie:)

Amortyzatory
Powrót