Na nowej drodze Kubasa :)

• Autor wątku Autor wątku Kulka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kulka

Guest
Droga niby ta sama, tysiąc razy się już nią szło, a jednak za każdym razem inna, z górki raz, a innym pod górkę.... I niby wszyscy wiedzą to samo, że czasem kamień wypada z buta, innym razem o niego się potkniesz, ale tak naprawdę to chyba urok tkwi w niewiadomej - że nie wie się na pewno.....
Kubas - nie znamy się, ale szczerze Ci z liter patrzy - więc na nowej w formalnościach drodze - miej swój kawałek chodnika na wypoczynek i Twoja żona też, miej swoje fajne samochody, które bezpiecznie dowiozą Twoją Rodzinę do celu, miej swoje marzenia, którymi będziesz umiał zarazić swoje kobiety i miej czas na bycie sobą...
Szczerze - wszystkiego dobrego. I dużo!
:)

Kubas napisał :
Zapraszam Wszystkich chętnych dnia 12.09.2009r na uroczystość zaślubin - moich i Kasi
Ślub odbędzie się w kościele w Szczecin - Dąbie (nowy kosciół) przy ul. Goleniowskiej (wylot na Świnoujscie) o godzinie 17.00

Kulka to jest ten dzień w którym możesz się ujawnić,jadąc z innymi Alfaholikami:driver:?

Kubas napisał :
Zapraszam Wszystkich chętnych dnia 12.09.2009r na uroczystość zaślubin - moich i Kasi
Ślub odbędzie się w kościele w Szczecin - Dąbie (nowy kosciół) przy ul. Goleniowskiej (wylot na Świnoujscie) o godzinie 17.00

Kulka to jest ten dzień w którym możesz się ujawnić,jadąc z innymi Alfaholikami:driver:?

można by zorganizować mały spot alfistów przy kościele i razem wspólnie udać się na uroczystość zaślubin Kuby i Kasi:)

No to koniec wolności :D Szkoda ze tak mało Belli było.

KLN wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, szczęścia i miłości :)

kln dzięki kolego ze wpadłes... :) a noi nie wiedziałem ze tez juz się hajtnąłes :)
Dzięki za pamięc... niebawem zapodam pare fotek :)

Pozdro

Też o tym nie wiedziałem :D To o końcu wolności odnosiło się do Kubasa. Mi do tego jeszcze daleko ;)

No jasne miało być do Kubasa coś przeoczyłam jeszcze raz wszystkiego dobrego szczęścia i miłości Kuba :) A Kln dla ciebie na pózniej jak bym nie miała okazji :)

To może ja zrobię początek a Kubas zapoda następne.
:dancing:Wesele było takie jak nowożeńcy SUPER !!!!!!!!:kiss3:

Czekam na foty od Oscara :)
Wesele fakt było udane :) dzięki raz jeszcze wszystkim za obecnosc :)

Jeszcze raz gratuluję :) ładne fotki, pani młoda piękna jak księżniczka pozdrawiam :)

Sto lat, sto lat, a co masz mieć lepiej niż inni :P

Etttam fajnie jest byc przed i w trakcie, ten stresik ta cała atmosfera :)

kln jak będe leciał do Gryfina to postaram sie zabrać albumik i Ci pokaże :)

Amortyzatory
Powrót