• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Koszalin

31.01.2014 godz. 20:00 atrium parking podziemny na przeciwko Statoil'a
1. Wave
2. saybot
3. Lenix

no ba!:) wczoraj do późna siedziałem w garażu żeby zamontować coś nowego do Belli:)

będę, będę :) myśle czy ją myć bo aż wstyd -,-

myj myj, ja też jeszcze opłukam swoją:)

- - - Updated - - -

Sącząc piwko na dobranoc coś szrajbne:)
Więc udało się coś zoorganizować spota i były całkiem przyjemnie. Chłopaki dopisali, byli wszyscy którzy się deklarowali, razem było jakoś 750 koni:) Żeby nie było za Włosko zjedliśmy chińszczyzne, popiliśmy kawą w MC i się rozgadaliśmy, że straciliśmy poczucie czasu.
Może w Koszalinie coś ruszy... oby!
IMG_3103.jpgIMG_3106.jpgIMG_3107.jpgno i na deser gwiazda wieczoru:)IMG_3112.jpg

ruszy ruszy :d Mateusz dzisiaj prawie mnie przejechałeś a nie zauważyłeś ! Godzina 11:00 Powstańców Wielkopolskich koło żabki jechałeś z jakąś kobietą z tyłu ;)

A byłem, byłem a machałeś mi ? Bo nic nie widziałem, więc w razie co przepraszam:) Moi rodzice przyjechali do Koszalina rano i był przejazd za szukaniem firanek :)

ładnie się ukłoniłem :D, przeszedłem Ci praktycznie przed maską :D

Ajjj, zatem jeszcze raz Cię przepraszam że nie zauważyłem, ale wiadomo jak to w samochodzie - rozmowy kontrolowane, rolowane itp. i pewnie nie zwracałem uwagi, ale obiecuję poprawię się :)

Ludzie, ludziska - otóż mam do zakomunikowania:
Data:07.03.2014
Godz: 19:00
Miejsce: Koszalin - parking podziemny Atrium wjazd od stacji benzynowej (póki jest zimno to jeszcze możemy się tam ustawiać, później jak już będą cieplejsze dni to coś na powietrzu wymyślimy)
Później pojedziemy coś zjeść więc proponuje VivaItalia.

Jak przyjdzie ciepła wiosna to i do Mielna będzie można skakać.

Ostatnia edycja:
Ja niestety jestem poza granicami :/ A z przyjemnością śmignąłbym gdzieś razem z Wami:)
Na chwilę obecna pozostaje mi tylko przemieszczanie się firmowymi produktami spod szyldu "Das Auto" i szczerze powiedziawszy mam już dosyć. No i stęskniłem się już za swoją włoszką;) Nie pozostaje nic innego jak życzyć udanego meetingu!

współczujemy:) daj znać jak będziesz na miejscu to coś zorganizujemy. Im dłuższe dni i im cieplej to będziemy częściej coś organizować.

Również bym wpadł, ale Alfa się popsuła i jestem bez auta jeszcze przez tydzień czy dwa.

Ja niestety rowniez odpadam , moze kiedys bede miec wiecej czasu :) , albo jak przynajmniej bede w koszałkowie to dam znac. Zone na zakupy wysle a sam sie odezwe...

Amortyzatory
Powrót