Spoty Koszalin

witam

moja niunia w końcu ożyła:D jeśli w najbliższym czasie organizujecie jakiś spocik to chętnie się nią pochwalę;)

pozdrawiam

Teraz raczej zastój, ale myślę, że jakiś wypad na kawe albo jakieś włoskie jedzenie mozna zrobic :)

:) Teraz to pustawo tam jest ostatnio jakos byłem przejazdem i nikogo nie widziałem. Po prostu w k-linie przybywa alf i jest juz ich naprawde sporo :) tylko brak forumowiczów

:) Teraz to pustawo tam jest ostatnio jakos byłem przejazdem i nikogo nie widziałem. Po prostu w k-linie przybywa alf i jest juz ich naprawde sporo :) tylko brak forumowiczów

no fakt. u mnie na osiedlu (Wenedów) razem z moją jest 4 albo 5 alf. musze sie przejsc i zaproszenia porozkładać któregoś dnia:)

mówisz o tym czerwonym??

jakis twój znajomy...a precyzyjniej znajoma;>??

Jak trochę cieplej się zrobi to ja chętnie do was zawitam no i wezmę kolegę ktory też ma alfinę :D

Na wiosne trzeba jakis wiekszy spocik zrobic :) a teraz to kazdy czeka az w końcu porządnie drogi odśnieżą :P

Ziomster nie ale czesto tamtędy jade :) jak jade do centrali pepsi albo coli Co do tego spotu to mozna ale tak jak sie cieplej zrobi zeby alfy lepiej wyglądały :P bo moja zaspy złapała i jeszcze tłumik mi pękł i czeka mnie zabawa :D ale to na wiosne razem z parome innymi duperelami :)

Mechanik Koszalin

Witam
Jestem nowym użytkownikiem Alfy 166, od niedawna mieszkam w Koszalinie, w związku z tym mam pytanie do alfaholików z Koszalina, gdzie w Koszalinie jest dobry mechanik znający się na tych samochodach? potrzebuje wymienić rozrząd i wyregulować zawory. Gdzieś czytałem że dobry jest bosch serwis na ul. Orlej, ale chwiałbym jeszcze jakiegoś potwierdzenia zanim odstawie auto do warsztatu. Z góry dzięki za pomoc.

Wiem, że Ruda jeździ na Orlą do Bosha. Ja naprawiam sobie sam, Flay też :) Widziałem, że sporo Alf stoi w starym salonie Daevoo na Gnieźnieskiej koło cmentarza, albo na Zgody.

ja też naprawiam sobie sam..ale ja mam mało skomplikowanego TS'a:)

skoro już o naprawach mowa...podpowiedzcie gdzie w okolicy dobrze zajmą się głowicą??

z góry dzięki

to pierwszy nieoficjalny wiosenny spot mamy już za sobą...odbył się on u Majkela na podwórku;)

Spot typu "Zaraz zrobimy u Ciebie nalot" :D
Jak jeszcze troche temp. podskoczy to jakiś sezon grillowy trzeba bedzie otworzyć :)

oczywiście:)

i z tym nalotem nie przesadzaj...jechalismy wolno więc miałes z 10 min na przygotowanie się;)

Jutro o 19, na parkingu przed Amfiteatrem, odbędzie się pierwsze tegoroczne spotkanie braci Alfowej z Koszalina i okolic. Zapraszamy :)

Sezon Alfowy w Koszalinie rozpoczęty :)
Narazie skromnie, ale mamy nadzieje, że grono spotykających się powiększy :)

Amortyzatory
Powrót