Spocik Krematorium Niedziela Godz 17.00

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam,
dopiero co stałem się posiadaczem srebrnej AR 156, chętnie zawitam do was w niedziele, tylko gdzie dokładnie?

Pozdr

Witam,
dopiero co stałem się posiadaczem srebrnej AR 156, chętnie zawitam do was w niedziele, tylko gdzie dokładnie?
jeżeli się nie mylę to najlepiej wjechać w ul.Broniewskiego od Arkońskiej potem ostatnia ulica w lewo i prosto.Chyba że coś popieprz.... to koledzy niech mnie poprawią:)

Znalazłem,
ul.Bronowickiego od Europejskiej/Krakowskiej lub Cukrową w Husarów, w lewo do końca,
do zobaczenia na miejscu :)

Krema jest za uniwerkiem na Cukrowej , czyli rondo uniwersyteckie kierunek rondo na ku słoncu pierwsze swiatła na nich w lewika i do konca... :)
tdi86 tego kolege ze 147 to chyba kojażymy bo raz był na spotkanku :)

Dawno już na żadnym spocie nie byłem, postaram się więc wpaść jutro ok. 17.00!

Bede na 100%
Zapowiada sie duzo ludzi
Pieknie :)

KREMATORIUM 17:00 NIEDZIELA (04.10.09)

Ja tez zajade... bo wlasnie przez pogode skonczylismy robic dach...
Dachu o razem może polecimy :)

No to jak... Frekwencja lepsza niż ostatnio, trochę na krema, trochę w McDonaldzie.

1x 159
2x 156
1x GT
1x 147
1x 166
1x Citroen Berlingo :)

Miło było poznać :) Trzeba np co 2 tyg w niedziele o 17 godzinie się ustawiać myślę :)

Pozdrawiam!

Mi też było miło wszystkich poznać,
pomysł na spotkania co 2 tyg popieram,
oby nas było następnym razem więcej,
no i przydałaby się lepsza pogoda

Pozdrawiam wszystkich :)

P.S. Może następnym razem grilla ? (jak pogoda dopisze)

było miło fajnie że dołączyli do nas następni użytkownicy tej marki:)
jeżeli chodzi o spotkania co 2 tyg. myślę że to dobry pomysł.

No ja i moja Cytryna na zlocie to podstawa :) może juz niedługo zajade jakąs bellą :)
co do cyklicznych spotkan to całkiem dobry pomysł... :)
tylko zastanawiałem sie czy nie zrobic własnie jakiegos grilla czy tez ognicha gdzies na Głębokim albo jak jakis czas temu na Chociwelskiej :)

ps. oby było nas tylko więcej :)

Pozdro

Ale i tak dobrze ze jest zainteresowanie takimi zlotami :)
Przywracacie mi wiare w ludzi :PP

do szczec kawalek:D postaram nastepnym razem odwiedziac zlocik:) ciaglosc kontaktu.. hehe

Mi troche nie wyszlo..

W sumie chcialem wpasc, ale pol dnia wycinalem uszczelke pod gaznik i dlubalem sie z mieszanka... i niestety z mieszanki nici wyszly. Ciagle za bogato, biale kleby dymu i czarna smola pod wydechem..

Jutro chyba z rana pojade na warsztat, zobacze co za ile i jak nie bedzie drogo to zostawie auto.. a tzreba zmienic uszczelke pod pokrywa zaworow, 2 gumy w zawieszeniu i ten gaznik nieszczesny..

Szkoda, bo bym was pogromil na miescie moja Sciera 1.6LPG :D

Mam nadzieje, ze ogarne temat dosc predko i na nastepnym spocie zaprezentuje staruszka :D

Grill czemu nie, można jakoś w weekend, czy ten czy następny, ale powiedzmy o 14 czy coś takiego, żeby już tak zimno i ciemno sie szybko nie zrobiło :) Pozdrawiam

Jestem za następnym weekendem, żeby tylko pogoda była w miarę sensowna! Może znów polana na Głębokim - parę mies. temu było fajnie - patrz jedna z fotek...

jesli cos grubszego robic to trzeba by odzielny temat zapodac i consjmniej dwa tygodnie wczesniej dac info co by troszku ludzi nazbierac :)

Amortyzatory
Powrót