[Relacja] Mały Spot w Koszalinie

Majkel

Administrator ds. społecznych
Członek ekipy
Auto
Ducati Hypermotard 796
Jako,że nasza społeczność koszalińskich Alfistów powoli sie rozrasta od jakiegoś czasu organizujemy spotkania. Pogadać, posmiać się, wypić "Pepsi" itp. Na dzisiejszym spotkaniu zaszczycił nas swoją obencością, kolega z Kielc, A.R.T.S.
Jest na wakacjach w Mielnie,więc postanowił nas odwiedzić. Z racji wakacji nie udało nam sie zebrać większej ilości osób,ale w mały gronie też było miło. Poniżej zaieszczam kilka zdjęć:

Paweł i Kamil

A.R.T.S.

Mały Alfista:

Bardzo miło sie ogląda taka przewagę 155 -ek no i ta V6 8)

Tak tylko napomnę, że to moja :)
Mamy w mieście od niedawna Brerę. Nosimy się z zamiarem zwerbowania jej do naszego grona. Młoda blondyneczka nią jeździ :wink:

Miał załadowany cały bagażnik przyborami turystycznymi dlatego taki efekt się zrobił.

Majkel napisał:
Tak tylko napomnę, że to moja :)
Mamy w mieście od niedawna Brerę. Nosimy się z zamiarem zwerbowania jej do naszego grona. Młoda blondyneczka nią jeździ :wink:
Będziecie werbować Brerę czy Fajną blonyneczkę :>> ???

75andrew155 napisał:
Będziecie werbować Brerę czy Fajną blonyneczkę

Myślę, że odpowiedź jest jasna......... Obie :twisted: :mrgreen: :) :wink:

Nie mozna mieć wszystkiego albo albo :|?:

A czemu nie było (chyba że przegapiłem) jakiegoś info o tym spotkanku. Przejeżdżałem wczoraj przez Koszalin ( o ile można nazważ to przejeżdzaniem :wink: ) i chętnie bym się z wami zgadał.

Może przy następnej okazji :idea:

rigobert napisał:
A czemu nie było (chyba że przegapiłem) jakiegoś info o tym spotkanku. Przejeżdżałem wczoraj przez Koszalin ( o ile można nazważ to przejeżdzaniem :wink: ) i chętnie bym się z wami zgadał.

Ja w Mielnie będę jeszcze jakiś czas to i z chłopakami z Koszalina pewnie się jeszcze spotkam. Daj znać kiedy będziesz znowu przejeżdżał, na mnie możesz liczyć 8)

A.R.T.S. napisał:
Daj znać kiedy będziesz znowu przejeżdżał
Heh w tym roku już nie planuje..
Widze, że w podpisie masz "Warszawe" więc prędzej tu się uda.
Ja właśnie wczoraj wróciłem do stolycy. :roll:

My mamy takie nieplanowane spotkania. Dzwoni jeden do drugiego i tak sie zgadujemy. To tak jak u Pomorzaków Skwerek co drugi dzień :D

W przyszłym roku jak zawitam na "stare śmieci" do Kołobrzegu to Was znajdę :lol:

to jak zwerbujecie juz ta "brere" to daj znac... :P moze przyjade "pobrerzyc" .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót