• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Jest ktoś ze Szczecinka?

• Autor wątku Autor wątku Namekuzi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
netto jest troszke "dresiarskie":) mozna by np. na biedro na zachodzie, tam jest spokojnie i zawsze miejsce. potem sie znajdzie coś lepszego.

Heheh no masz racje w sumie na netto same bety się zbierają:P no możne być biedro na zachodzie mi tam pasuje:)

zbierajcie się na netto - róbcie betom konkurencje:)

u nas w koszalinie beciarze/dresiarze zbierają się placu przy amfiteatrze i jak jestem w okolicy to zawsze do nich wpadam - niech chłopaki popatrzą sobie na ładne autko;)

no panowie wrescie skonczyl sie koszmar i straszne pieniadze moja dziecinka juz w domu jest heheh po miesiecu masakra obeszlo sie bez servisu :)

no to gratulacje ze udało się wszystko wreszcie sprawnie zrobić i do zobaczenia na drodze:)

jeszcze nie do konca jezdzic juz jezdzi ale cos zaczela chodzi prawie jak diesel ehh masakra

ja tam nikogo z alfa nie widze na drodze jak po szczecinku latam :cool:

Na ognisko to wybrać takie miejsce by ktoś nie pogonił i drewno było na miejscu. We wrześniu coś by się znalazło ale 35 km do szczecinka w Ostrorogu k/ Łubowa.
A spocik u kwaka na Ordona nad jeziorem?
NETTO chyba zapchane po południu nie byłem to nie wiem.
Na ognisko to z namiotami bo ,,pepsi,, jest zimna.
Koledzy z Koszalina jak czas wolny będzie też by się zwalili.
ALeeeee Zlot Byłłłłłłł że ho ho ho.!!! Brygada Majkiel się narobiła że aż mi ich żal się zrobiło.
Majkiel ,,trza" coś pomyśleć o siewaw przy ognisku na przyszłość, teksty piosenek to już wydrukuję . Zafoliuje się to starczą nie tylko na jeden raz a weselej będzie tylko musi być jeden zapiewajło - no taki co U M I E śpiewać a nie śpiewa. np Katte.

Panie Krzysiu, jesli bedzie czas to z dziką przyjemnością zajadę :)

Felgę wyprostują Tobie w Człuchowie - wjazd od strony Koszalina - Białego Boru. po lewej stronie, po prawej stacja paliw , jeszcze przed światłami .

mozesz Krzysztofie załatwić jakiś namiar? numer telefonu albo mail?

zadzwoniłbym i zapytał jak to wygląda;)

Pomyślimy i zrobimy.
Wulkanizacja i Regeneracja Felg
Bolesław Frazik
77-300 Człuchów
ul. Koszalińska 6B
tel 5942-875
taki mam tel. na pieczątce z faktury, jakby co to na informację.
Pozdrowionka.

jesli chodzi o prostowanie felg, to mam namiar na mega kolesia, co robi to super!. Ja prostowałem po spotkaniu z Wielką zła włochatą dziurą. Koleś taka głowa, że sam zbudował maszynę do prostowania felg. Wpadł na ataki pomysł jak w człuchowie miał zapłacić prawie 200 zł za prostowanie alusa. Zawsze robił maszyny specjalistyczne na zamówienie. Ja wyprostowałem u niego ze spawaniem za 70 zł. robi tak tanio żeby klientów napędzić sobie, Warto.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
jak cos wymyslicie na spotkanie albo ognicho najlepiej w niedziele to ekipa z pily sie pojawi elo SuChaR

hey hey Tomaszu. Można jakieś spotkanko zaorganizować widzę że ekipa z piły jak zwykle chętna:) pozdrawiam.
Jakiegoś grilciucha można by zjednoczyć w niedzielę w dzień jestem jak najbardziej za:) może żeby byl po równo dla chłopaków z Piły proponuje jeziorko Koło okonka tkzw oczko. mega miejscówka , gdzie woda jest krystaliczna :) i miło fajnie jest . Co wy na to??

---------- Post dodany o godzinie 11:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:17 ----------

a propo numeru telefonu do kolesia od felg to jest 664211804 - Pan Roman. Powiedz że dostałeś numer teelfonu od chłopaka co do alfy miał u niego prostowaną fele:)

re

mysle ze nie bedzie problemu ale musi to byc niedziela bo slawol nie dojedzie i najlepiej we wrzesniu bo terz slawol sie chajta dajcie znac kiedy co i jak napewno podjedziemy

Amortyzatory
Powrót