netto jest troszke "dresiarskie"mozna by np. na biedro na zachodzie, tam jest spokojnie i zawsze miejsce. potem sie znajdzie coś lepszego.
netto jest troszke "dresiarskie"mozna by np. na biedro na zachodzie, tam jest spokojnie i zawsze miejsce. potem sie znajdzie coś lepszego.
Heheh no masz racje w sumie na netto same bety się zbierająno możne być biedro na zachodzie mi tam pasuje
![]()
zbierajcie się na netto - róbcie betom konkurencje
u nas w koszalinie beciarze/dresiarze zbierają się placu przy amfiteatrze i jak jestem w okolicy to zawsze do nich wpadam - niech chłopaki popatrzą sobie na ładne autko![]()
Moja eks:
Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999
tam bez zółtej kalibry nie ma co się pokazywaćhehe
no panowie wrescie skonczyl sie koszmar i straszne pieniadze moja dziecinka juz w domu jest heheh po miesiecu masakra obeszlo sie bez servisu![]()
no to gratulacje ze udało się wszystko wreszcie sprawnie zrobić i do zobaczenia na drodze![]()
jeszcze nie do konca jezdzic juz jezdzi ale cos zaczela chodzi prawie jak diesel ehh masakra
ja tam nikogo z alfa nie widze na drodze jak po szczecinku latam![]()
Na ognisko to wybrać takie miejsce by ktoś nie pogonił i drewno było na miejscu. We wrześniu coś by się znalazło ale 35 km do szczecinka w Ostrorogu k/ Łubowa.
A spocik u kwaka na Ordona nad jeziorem?
NETTO chyba zapchane po południu nie byłem to nie wiem.
Na ognisko to z namiotami bo ,,pepsi,, jest zimna.
Koledzy z Koszalina jak czas wolny będzie też by się zwalili.
ALeeeee Zlot Byłłłłłłł że ho ho ho.!!! Brygada Majkiel się narobiła że aż mi ich żal się zrobiło.
Majkiel ,,trza" coś pomyśleć o siewaw przy ognisku na przyszłość, teksty piosenek to już wydrukuję . Zafoliuje się to starczą nie tylko na jeden raz a weselej będzie tylko musi być jeden zapiewajło - no taki co U M I E śpiewać a nie śpiewa. np Katte.
KaKa
Panie Krzysiu, jesli bedzie czas to z dziką przyjemnością zajadę![]()
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM