Kto sprawdzi alfe w szczecinie

Dusior

Nowy
Auto
była 75 1.6IE, 145 1.4BX, 156 2,4jtd, 147 2.0TS Selespeed. JEST 156 1,9 16v mjtd 04
witam jest jakiś chętny kolega do sprawdzenia dla mnie alfki w szczecinie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12933040
wiem że kwota nie za duża ale jak to kompletny złom to szkoda mi jechać 700km na marne. Wiec jak by ktoś miał czas i ochotę to bardzo bym prosił o sprawdzenie. niby pisze stan bdb ale wiecie jak to jest przede wszystkim to czy nie zgnita czy silniczek pracuje równo chętnie wkręca się na obroty czy skrzynia działa dobrze oraz zawieszenie czy nie stuka. Jak bym się zdecydował chodzi o to by wrócić na kołach do domu a nie na lawecie :-)

Pozdrawiam Darek

Napisz na PW,
Najwcześniej znalazłbym czas w piątek.
Chyba że ktoś zrobi to szybciej.

kurczę chłopaki nie wiedziałem że tylu chętnych będzie teraz ciężki wybór którego wybrać ale jestem pełen uznania za chęć niesiania pomocy
Wielkie dzięki za chęci i pomoc
cuoreventi PW idzie

i Jeszcze raz dzięki dla wszystkich

Jak dla mnie coś za niska ta cena, jak niby na taki super wózek ...

2550zł + 1200zł koszty rejestracji to już jak na 96 robi się raczej zwyczajna

Mamy problem.
Jutro chcieliśmy ją zobaczyć.
Właśnie chciałem tel wykonać do właściciela, a tu ogłoszenie wygasło...

pech chciał że nie mogę znaleść kartki z numerem kom do gościa??!! chyba los nie chce żebym kupiła tą alfę ale może gość wystawią ja jeszcze raz jak się nie sprzedała bo stała na otomoto od 2 miesięcy i co chwile ją wystawiał ponownie wiem może jutro ją wystawi jeszcze raz

Wydaje mi się, że ją dzisiaj widziałem zaparkowaną na ul. Maciejowickiej (Majowe). Kolor ten sam na ręcznej roboty tablicach rej. Niestety spieszyłem się i nie mogłem jej obejrzeć.

To dzięki chłopaki za chęci. Jak byście mieli jakąś alfe z okolic sosnowca to pisać. A jak mówi przysłowie Jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy. Jeszcze sobie jakąś niunie znajdę

Chciałbym wam oficjalnie Podziękować za wszystko

Pozdrawiam Darek

Ostatnia edycja:
Szukaj jeszcze czegoś w okolicach Szczecina i pisz bezpośrednio na PW.

Następnym razem się szybciej ogarniemy:)

Amortyzatory
Powrót