Spocik 6.06. 13.00 Chociwelska

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KUBAS

Guest
Witam Was.
Jako że w naszym rejonie wieje ... że tak się wyr arze kupą :) to może w końcu jakieś małe spotkanko klubowe bo dawno ic takiego nie było...

W niedziele o 13.00 jest zlocik ogólnomarkowy na Chociwelskiej, pierwszy parking po lewej, więc może i to dobry moment abyśmy i My tam sie spotkali swoimi Włoszkami :)

Pozdrawiam

może podjadę ale dam znac w sobotę bo jak narazie na niedzielę inne plany.

Akurat nad morzem będę...

Ja i tak zajadę sobie popatrzeć... Jak na razie widać zero zainteresowania... :(

Jak mnie rodzinka nie wygna w inną stronę to podjadę.

I po spociku ....
Było zaje... czułem sie troszkę jak w paszczy Lwa :) dookoła z 30 VW parę bejc i z dwie hondy, i jeszcze jeden kolega czerwoną 146 który zaparkował w lesie hehehe :) szkoda że nikt więcej nie zawitał trudno... może innym razem więcej chętnych będzie na jakieś spotkanie. No chyba że to wszystko to już historia :)

Pozdro

Będzie chociaż jeden więcej tylko w lipcu po sesji :).Bo na razie to cierpię na chroniczny brak czasu.

No fakt Norbert zapomniałem o Tobie... ale z drugiej strony zaliczyłem Cię do tej liczby VW :)
turbodreamer No oby tak jak piszesz :)

---------- Post dodany o godzinie 09:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:45 ----------

http://zst.stargard.pl/galeria/album/62

Motyla noga, zaparkowałem w lesie bo taką nieogarniętą maszyną przyjechałem że szkoda gadać....
Zajrzałem na chwilę by w końcu poznać imć Pana Kubasa, co to się tak licznie uwywnętrznia na forum co mi sie udało :)

Ja może za jakiś czas, jak mi córy podrosną i zakupie cos większego w końcu :)

A teraz cos z zupełnie innej beczki...

Jutro chcę sobie zrobić kameralny piknik na świerzym powietrzu. Możecie polecić jakieś miejsce poza Parkiem Kasprowicza i Janymi Błoniami? Ważne by dało sie dotrzeć w pobliże autem.

Ja wczoraj byłem w Ińsku, polecam. Masz jeszcze parkingi koło Głębokiego, Dziewoklicz słyszałem że tez jest w miarę okej ... a tak to w sumie nie ma gdzie w tej wiosce z tramwajami. :)

a domki holenderskie są ... w razie gdyby ktos potrzebował noclegu :) :) :)
co oni nie wymyślą hehehe :)

Amortyzatory
Powrót