• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Julka w Szczecinie

rzelich

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 JTD 16V (Grigio Luce di Amalfi)
Według alfanews.pl dzisiaj i jutro w szczecińskim auto gryfie miała być wystawiona Giulietta, ktoś był i może potwierdzić?:)

Według najnowszych informacji od Auto Gryfu prezentacja odbędzie się jutro o 20. Będą losować nagrody w tym weekend z Giuliettą.

Wcześniej dealer napisał, że będzie w dniach 29-30, więc możliwe, że gdzieś na zapleczu tam stoi. Proponuję podjechać i udawać, że chciałeś ja obejrzeć. W najgorszym wypadku wpiszą Cię na jutrzejszą prezentację :P

W mailu, którym od nich dostałem prosili o telefoniczne potwierdzenie do 28 czerwca, więc prawdopodobnie prezentacja będzie zamknięta. Pisałem o tym jakiś tydzień wcześniej w temacie o Giuliettcie.

Ostatnia edycja:
jaki sens jest robić "pokaz zamknięty" jak jakiś miesiąc temu można było wszystko pomacać na rynku w Słupsku?:) Postawili by na piątek wieczór w galaxy to może ktoś by się skusił.

Nie, nie tylko Ty byles:) Musze przyznac, ze troche zaskoczyla mnie taka urozysta prezentacja. Spodziewalem sie banalnego wystawienia auta bez zadnych fajerwerkow, a tu prosze - wloski bankiet. Wielki plus za to dla auto gryfu:D

A miałem zajechać na ten pokaz bo akurat wracałem z serwisu od kolegów z Mierzyna... szkoda że mnie nie było bo widać że coś do wygrania było :) :) :) Na zdjęciach wygląda całkiem całkiem, ale trzeba ją upolować i na żywo dojrzeć :)

Amortyzatory
Powrót