Chcialem z tego miejsca podziekowac zlodziejowi ktory zakosil 2 zaslepki z felg alfy 156 szczecin , oczywiascie kradziez na zlecenie , bo zaslepej nie bylo na allego... pozdrawiam![]()
Chcialem z tego miejsca podziekowac zlodziejowi ktory zakosil 2 zaslepki z felg alfy 156 szczecin , oczywiascie kradziez na zlecenie , bo zaslepej nie bylo na allego... pozdrawiam![]()
Hmm może do moich dwóch felg, które mi ukradli a nie miały znaczków AR tylko Aez. Trzeba będzie patrzeć na allegro.
Nie wydawało mi się, że felgi od których odpadał już lakier będą łakomym kąskiem dla złodzieja. Teraz do felg AR mam już śruby przeciwkradzieżowe.
Bo za kradzież powinno się obcinać rękę...
Tylko problem jest taki, że na wiejskiej musieli by automaty do głosowania
jakoś przekonstruować na polecenia dźwiękowe , albo coś w ten deseń.
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Śruby antykradziezowe to pic na wode...
McGard'a odkręca sie zaledwie 10 sekund dluzej niz zwykla szpilke...
Może nie wszyscy zbieracze aluminium o tym wiedzą bo innego sposobu chyba nie ma.
Do AEZ-ów nie pasują przynajmniej do 15" sprawdzałem .
KaKa
ale masakra.. to takie rzeczy też kradną?? dobrze ze w moim mieście są tylko 2 takie alfy jak moja wiec ogranicza do zasięg poszukiwań![]()
U mnie w mieście kradną wszystko, a po tym jak zobaczyłem, że mój samochód stoi na dwóch kołach złodzieje mnie już niczym nie zaskoczą.