spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
U Mnie już ręczny zamarzł :D

Ja dzisiaj o poranku (5 rano) niemiałem żadnego problemu z niunią :crazy_pilot:

Ręczny to standard :) noi zamek :) dlatego jeśli jest mróz lepiej nie myć fury :) Aku mi też podupada... wk mnie zima ;p

Ręczny to standard :) noi zamek :) dlatego jeśli jest mróz lepiej nie myć fury :) Aku mi też podupada... wk mnie zima ;p

Też nienawidze mendy...urodziłem sie nie w tym klimacie...jak schodze o 5 rano do niuni to tylko jej widok trzyma mnie przy dobrym humorze :)

Do pojeżdżenia bokiem owszem jest fajna. I to by było na tyle :D
Dzisiaj dzięki temu że zmroziło mi zamek pasażera zerwałem linkę od wewnętrznej klamki. Przerabiał już to ktoś?

Hehe, ręczny mi zamarzł po 20 minutach jazdy przy -9st C

Fajnie mieć jest garaż :)

zerwałem linkę od wewnętrznej klamki. Przerabiał już to ktoś?

Ja przerabiałem to w swojej 155 nie ma dużo roboty, pewnie wyłamałeś linkę z plastiku, nędzne mocowanie i pewnie nie obejdzie się bez "druciarni" no chyba że dostaniesz gdzieś używkę..

Fajnie mieć jest garaż :)

Moja stoi w garażu i ręczny i tak zamarzł :)

Hej Panowie wiec jak niedziela parking u gory turzyn?zglaszam obecnosc:)-KAMILA(bez meza).

Byla mowa w rozmowach ze o 17.00 wiec niewiem czy 17.00 czy wczesniej?

Też pamiętam że była mowa o 17 ale poczekajmy na resztę i ustalimy spokojnie :crazy_pilot:

Ustalane było na 17.00...
Będzie ktoś leciał z Prawego brzegu? Bo ja najprawdopodobniej swoją nie dam rady :( wycieraczki przestały mi śmigać... zamarzły czy cholera wie co z nimi... Noi nie zdąże zimówek załozyć :(

Tak dla przypomnienia szczegółów:

Myślałem aby spotykać się co miesiac i w każdą pierwszą niedzielę miesiąca. Godzina może być 17.00 a miejsce to pierwsze piętro parkingu na Carrefourze na Turzynie..

PS. Zanęciłem na Alfaclubie i forum147.com - mam nadzieję, że trochę się nas zjawi...

Ostatnia edycja:
Ustalane było na 17.00...
Będzie ktoś leciał z Prawego brzegu? Bo ja najprawdopodobniej swoją nie dam rady :( wycieraczki przestały mi śmigać... zamarzły czy cholera wie co z nimi... Noi nie zdąże zimówek załozyć :(

Ja będę. Tylko jeszcze nie wiem którą :P

Nie masz zimówek czy tylko nie zdążysz przełożyć?

Jakby co mam do sprzedania 185/55/14 z felgami 4x98 lub bez :D

cuoreventi mam jakieś tam zimówki :) dziś wycieraczki zaczęły same śmigać , jutro postaram się przynajmniej na przód założyć zimówki, bo dziś latałem na letnich i była tragedia totalna:( ... kln nie mój rozmiar...a swoją drogą co Ty tak wczesnie rano po Przecławiu śmigasz :)

kln nie mój rozmiar...a swoją drogą co Ty tak wczesnie rano po Przecławiu śmigasz :)
Wiem wiem :D Ostatnio częściej nocuję w Szczecinie, to też do pracy do Gryfina dojeżdżam.
Stabipl, żeby nie zaśmiecać wyślę Tobie prywatną wiadomość dot kół.

Amortyzatory
Powrót