spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kurcze, rzeczywiście jest MotoShow...
Fajnie byłoby tam zajrzeć, z drugiej strony z doświadczenia wiem, że chodzenie po takim evencie większą grupą to nie zabawa :/
A zrezygnować z wyjazdu trochę szkoda.

Ale zawsze jest jeszcze sobota, w końcu wszyscy nie mieszkamy jakoś szczególnie daleko od Szczecina :) [MENTION=61025]SimonG[/MENTION] jakby co to na sobotę się piszę ale dop. jutro będę wiedział czy na 100%

To moje tereny, poza placem do upalania to tylko śmieci.... smutne ale prawdziwe.

Chociwelska? Myślę, że to słaby pomysł. Śmieci, śmieci, śmieci... Jeśli nie wysiadasz z auta to dobre miejsce do zabawy, na grillowanie odradzam...

Przecież był wybrany cel podróży, lista dość okazała to na ch* to zmieniać?

Dlatego zistaje Warpno, a te propozycje przynajmniej ja traktowalem jako miejsca nastepnych spotów

Dlatego zistaje Warpno, a te propozycje przynajmniej ja traktowalem jako miejsca nastepnych spotów

Amen.

Co do motoshow to ja sam nie wiem czy wpadnę w sobotę czy w niedzielę przed naszym wyjazdem. Co do zwiedzania większą grupą, masz rację trochę niewygodne.

Nie ma jak zaparkować, nie ma jak zwiedzać. Nie lepiej plener, grill? Wiosna idzie.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Grill to też fajny pomysł. Może na następny spot pojedziemy na arkonkę grillować.

Panowie żeby co nieco uporządkować, robimy grilla czy wypad do jakiego lokalu nad zalewem? Jeśli grill to czy mamy jakieś konkretne miejsce z "wybudowanym" grillem i zadaszeniem czy zabieramy własny?

w planie była knajpka, tym bardziej że chłopaki znają fajne miejsca.

sam grill to też jest super pomysłem, ale nie wszystko na raz :P

Ale no właśnie, to w końcu Trzebież czy Nowe Warpno? I co jeśli będzie padać?

Trzebież była podana przez Bartka tu i na FB więc w Trzebieży będziemy. Aczkolwiek nic nie przeszkadza, by z Trzebieży wyruszyć do Nowego Warpna :).

- - - Updated - - -

Opady spodziewane są w okolicach 21 więc powinno być ok.

Spotkanie standardowo przy Lastadia na Zbożowej. Co do opadów to przekonamy się na miejscu na ile prognozy się sprawdzą.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót