spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Koleżanki i koledzy to jak z jutrem??? je jestem chętny.a może trochę wcześniej zrobimy spotkanie??

Akurat jutro wyjeżdżam na urlop więc Mnie nie będzie..

Sądzę że godzina niech zostanie taka jak był ponieważ już większość osób ma ją zakodowaną i co by nie było puzniej niespodzianek... ;)
Jak co to do juterka :)

Oki to grzeje swoje letnie opony :crazy_pilot: załączam 4x4 i jade na szczecin w dniu jutrzejszym :crazy_pilot:

No to ja tez sie postaram. Ale chciałbym zauwazyc ze jutro o 17 na 1 pietrze moze byc ciezko z miejscami.

No właśnie nie wiem jak to jest z tym drugim piętrem... Wczoraj było zamknięte. Ale może w związku z weekendem otworzyli...

A tak na marginesie - w którym dokładnie miejscu na parkingu się spotykamy? Gdzieś obok myjni?

Wrzućcie fotki!
Jak wróciłem na parking to już ani jedna bella nie stała i nie mam pamiątkowej fotki...

Nie wiem czy ktoś miał fotopstryk :)

Dla pamiętnych obecne były: 166x2, 159, 155, 147 i 33 :)
oby następnym razem bylo nas więcej :)
pozdrawiam wszystkich :)

No ja mam nadzieje że następnym razem nic się nie wydarzy i zawitam :)
Nastepny to już w nowym roku ;) ...

Oki założyłem nowy temat w dziale regionalnym i tam wrzuciłem dwie fotki z dzisiaj które zrobiłem telefonem więc najwspanialsze nie są ale wybaczcie :crazy_pilot:

Panie i Panowie a może coś przed świętami jakieś spotkanie z życzeniami, ja 22 wracam do kraju więc może jacyś chętni ??? :crazy_pilot:

Amortyzatory
Powrót