• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dobry pomysł, mi nawet pasuje pytanie tylko czy w tym świątecznym chaosie znajdzie się ktoś jeszcze.. :)

No właśnie ale to jeszcze tydzień więc poczekamu zobaczymy :crazy_pilot:

Ja odpadam... kupę roboty przed świętami w domu i w robocie nawałnica bo śmigam w kurierce ;(

Wszystkim koleżanką i kolęgą składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożegonarodzenia :crazy_pilot:

I ja również życzę wszystkim Alfaholikom (i tym mniej zakręconym na punkcie AR także) wszystkiego najlepszego z okazji Bożego Narodzenia!

Dokladnie... Znajomy z innego forum, zaprosil mnie na wloskie forum.. i tak jakos sie wybieraja do Szczecina, wiec pomyslalem... czemu nie.

Ja tam skocze, zobacze to muzeum bo nie bylem, a tak to przekazuje info. Moze ktos sie skusi.

Najprawdopodobniej sie pojawie jeżeli można sie przyłączyć oczywiście :)

Jeśli mnie firma nigdzie nie wyśle to też się zjawie :crazy_pilot:

Mam nadzieje, ze 33. Chetnie zobacze to auto, dziwne, ze go w miescie nigdzie nie widzialem... ale ile ja tam w miescie bywam.

Teraz mnie ponad 2 tygodnie nie było ale jak jestem to jeździ, jutro o poranku będzie autko jeździło po lotnisku :crazy_pilot:

No pierwsza niedziela miesiąca się zbliża więc może?... Może spotkanko na torze kartingowym na Wojska? W niedziele można pośmigać po torze (dpłatnie:(), może którys z Alfistów by się skusił? :) Tylko tu w grę wchodzą godziny wcześniejsze niż zawsze :)

http://ak.szczecin.pl/index.php?

Ostatnia edycja:
Ja bylem delikatnie zainteresowany, ale ewentualnie samym spotkaniem... mam kiche z kasa...

czekalem az ktos cos moze zaproponuje, ale faktycznie, 0 zainteresowania.

Amortyzatory
Powrót