• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W weekend dla mnie te godziny odpadają. Tylko w tygodniu, w weekend jak zawsze okolice 14.

Nie wrzucałem informacji na forum, wiem, że może to być również dość późno, jednak chętnych zapraszamy dziś na godz. 18:30 - Bulwary Szczecińskie.

Zdjęcia z wczoraj.
229.jpg

230.jpg

231.jpg

232.jpg

Jeżeli nie wyjadę na wakacje to mi pasuje jak najbardziej bo na pewno będę wtedy u rodziców mam do makowic 10km :) Naprawdę fajne asfaltowe lotnisko

Także oficjalnie, 16 lipca szykuje nam się kolejne spotkanie i tym samym podróż! Tak, tak, ja również słyszę te okrzyki radości, dokładne szczegóły przekaże na początku lipca i standardowo ukażą się zarówno tutaj, jak i na naszym Facebooku.

Ciao Ragazzi,

w najbliższą niedziele (16 lipca br.) zapraszamy Was na kolejne spotkanie i tym samym wakacyjny wyjazd na wydarzenie POWRÓT NA MAKOWICE 1/4 Mili BMW Klub Szczecin.

W wydarzeniu organizowanym przez znakomitą ekipę zaprzyjaźnionego z nami klubu BMW Klub Szczecin będziecie mogli wystartować w wyścigach na ¼ mili, a także sprawdzić przy pomocy specjalistycznego sprzętu Wasz refleks, umiejętności oraz oczywiście czas jaki uzyskacie.

W cenie biletu startowego każdy uczestnik będzie miał trzy starty oraz jednocześnie ewentualnie dalsze po zakwalifikowaniu się do rund półfinałowych i finałowych.

✔ Wstęp na imprezę 10 zł / osoba.
✔ Start: 30 zł.

Zbieramy się o godz. 9:15 na parkingu za Mercedes-Benz DDB Auto Bogacka, a wyjeżdżamy o równej godz. 9:30. (w komentarzu mapa dojazdu)

I jak zawsze zapraszamy każdego pasjonata motoryzacji.

Vi aspettiamo!

165.jpg

jak nic się nie wydarzy to sam się wybieram na ten zlot, mam nadzieję, że w końcu będzie opcja się poznać z kilkoma osobami :)

Ja będzie ładnie to będę gdzieś nad jeziorkiem w okolicach Drawska, ale gdyby to była niedziela wieczór.... ;)

Czy są tu jacyś Alfisti?? Czy wszyscy przesiedli się już do mercedesów lub innych niemieckich wozideł?? :-P Co powiecie na małe spotkanie przy włoskiej kawie?? Była by okazja wspomóc naszą forumową koleżankę Monikę i wypełnić ankiety do pracy magisterskiej dotyczące Alfy Romeo. Środa, restauracja na Placu Orła Białego, godz. 18-19?? Oczywiście koledzy w niemieckich autach też mogą podjechać, a nawet powinni bo to już taka tradycja B-) To jak będzie??

Jacyś są i nadal kombinują jak tu sprowadzić więcej z ziemi włoskiej do Polski :P

A może jakiś spot w weekend? Najbliższy albo kolejny?

W najbliższy jadę na Forza Italia, ale po nim jestem otwarty na propozycje :)

Amortyzatory
Powrót