• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Urolop nad morzem poza sezonem

Varrels

Nowy
Auto
[156] silnik 2,4 JTD rok produkcji 99
Witam

Dostane niestety urlop dopiero w wrześniu i chciałby wypocząć nad morzem. Niestety sezon chyba trwa do końca sierpnia?? Wiec mam pytanie gdzie najlepiej pojechać żeby się nie nudzić. Chodzi mi o coś do zwiedzania albo coś w tym stylu, np. jakieś dyskoteki, aquapark itp.

Jedź do Międzyzdroi to się w morzu wykąpiesz będzie ciepła woda . Statkiem popłyniesz do Anklam - Niemcy wyspa Uznam. jak dobrze napisałem nazwę następnie spacerkiem nad morzem do 2 miejscowości z ostatniej wracasz statkiem do Międzyzdroi .
Na dyskotekę do Świnoujścia autem z Świnoujścia do Szczecina wodolotem i z powrotem.
W willi Stella Maris apartament Prezydencki lub inny i jesteś Pan.

A może jeszcze jakieś pomysły??

Pomyśl nad okolicami Trójmiasta. To duże miasta, fajne, klimatyczne, szczególnie Sopot:) Na pewno znajdziesz tam jakieś atrakcje po sezonie. Mozna wyskoczyć na Hel, chociaz to już trochę km jest.

Byłem w Międzyzdrojach na weekend i powiem szczerze, jestem dość mocno rozczarowany tym że prawie w ogóle nie da się tam wypocząć, muzyka gra po nocach do samego rana i trzęsie całym miastem, a w weekend to już w ogóle, co prawda jest tam dość dużo atrakcji i jeżeli nigdy tam nie wypoczywałeś to mogą być Ciekawe, dla Mnie to jest tam za duży tłok, samochodem nie ma gdzie zaparować, ale to w końcu Międzyzdroje i trzeba się z tym liczyć. Nie polecał bym Ci tej miejscowości na dłuższy wypoczynek.

A jakie macie zadanie o Mielnie??

Co do sezonu:

Mielno jest tak samo imprezowe jak Międzyzdroje (a może i bardziej). Powodem tego jest bliskość Koszalina - większość ludzi stamtąd goni na Mielno...

Ja osobiście najbardziej preferuję Pobierowo, tylko że bardziej stawiam na spokój, niż imprezowanie... Jeżeli ktoś chce tylko spokoju, to pozostaje Pogorzelica;)
Z "imprezowni" to (na odcinku Międzyzdroje-Mrzeżyno) jest rosnące w siłę Międzywodzie, Dziwnów i kiedyś był Rewal.

A poza sezonem:

Ani Mielno, ani Pobierowo, ani nawet Międzyzdroje nie zaspokoją Twoich potrzeb :hang3: Wszędzie jest jedna wielka piz... pod tym względem. Jedynie może dawać radę Trójmiasto, bo to jednak całoroczny "obiekt".

Amortyzatory
Powrót