• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa 156 Szczecin

• Autor wątku Autor wątku Leoon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z tego co widać w opisie już sprzedana,ale ta cena ten przebieg i diesel,chyba sprzedający bardzo potrzebował szybko kasy albo .....?

dla mnie trochę podejrzana była... maska wygląda tak jakby nie spasowana była z reszta przodu. Ale i tak już sprzedana tak więc nie co gdybać :)

A czy w ogóle za taka cenę można ładny egzemplarz dostać?

widze jest nas 2:] tez szukam 156 w dieslu do 100km od szczecina (np. z Gorzowa czy z kamienia):] tylko w miare pewnej bo nie chce jezdzic a marne, moze ktos z uzytkownikow cos ma na zbyciu?

Ostatnia edycja:
ja powoli powiększam zasięg działań :P
tak myśle ze jeszcze gdzieś pod Słupsk lub Piłę mógłbym podjechać, jeżeli bym coś wartego uwagi znalazł :)

a ile przeznaczasz? ja do 9 tys szukam, powoli mysle o niemcach zeby pojechac:P

8-9tys. moim zdaniem trochę mały fundusz jak na zakup takiego auta.Życzę wam trafnego wyboru Ar156.

wiesz no jak bedzie gdzies rysnieta, nie bedzie miala skor albo alusow to sie nie zalamie:] a wole diesla bo benzyna na bank bedzie zajechana, a chyba zadko sie piluje 100konnego diesla:P bo to sie mija z celem jak to i tak nie przyspiesza

Amortyzatory
Powrót