Mi pasuje jutro.Miejsce jakie wam pasuje.Moze Auchan? Z Warzymicy bedziesz miał blisko.Albo słoneczne.Jak chcecie.Jakby co to dajcie mi znac na kom. 609 748 878
Mi pasuje jutro.Miejsce jakie wam pasuje.Moze Auchan? Z Warzymicy bedziesz miał blisko.Albo słoneczne.Jak chcecie.Jakby co to dajcie mi znac na kom. 609 748 878
Kończe o 18 wiec mogę podjechaćtylko czy Dawidwi pasi?
jak cos dajcie sms/tel: 606 64 84 04.
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Obecnie jestem w Niemczech wracam 30 i dopiero wtedy będę miał czas i możemy porównać światła i nie tylko bo Bella od wczoraj ma wgranego wirusa![]()
Witam.Dzieki pomocy łysego mam juz jako takie pojecie co jest grane z tymi swiatłami.Temat w sumie zamkniety ale na spocik mozna sie umowic.Pozdrawiam
DRAGON...nie ma sprawki...jakbys potrzebowal jeszcze jakiejs pomocy pisz!!!powodzonka przy zakupie...i czekam na fotki!!!POZDROOOO
ma sie rozumiec ,ze sie pochwale.jak sie w koncu jakas normalna trafi bo narazie to cienko mi idze.Pozdro
Witam panowie.Mam takie pytano narazie czysto teoretyczne.Czy jest jakis kolega ze Szczecina ktory zna niemiecki i ma moze kompa zeby belle podłaczyc?A co najwazniejesze mialby czas i chec jechac do niemiec.Niezbyt daleko bo 350 km.Oczywiscie koszty ja pokrywam
Obawiam się że będzie ciężko, powiedz gdzie jest to auto ? Bo ja stacjonuje koło Hamburga.
Kompa mam kabel mamniestety nawet mimo chęci w grudniu w mojej pracy jest takie kongo że nie dam rady...
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Auto stoi niedaleko Drezna wiec daleko od Hamburga.I jeszcze ta pogoda sie pieprzy.W niemczech juz zima na całego.