[Zapowiedź] 1 grudnia Spot Bagicz - Zachodniopomorskie

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Tuti

Super moderator
Członek ekipy
Auto
Giulia 2.0 Turbo 200KM '17
Start 1 grudnia, o godzinie 12 na lotnisku w Bagiczu /k Kołobrzegu. W planach sa proby sprawnosciowe na pasach lotniska, bardzo prawdopodobne, ze na sniegu - zalezy od natury. Reszta jak zwykle - czyli bedziemy inhalowac sie spalinami :) Mozliwe, ze zrobimy sobie rowniez grilla. Grupa ze Szczecina wyjezdza o 10:30 spod MM.

Jak dojechac do Bagicza?
http://miejsca.net/places/show/101/Stare_lotnisko_wojskowe,_Bagicz_k._Kolobrzegu

Wiecej o lotnisku:
download.htm

bagicz01plan.jpg

http://dlapilota.pl/web/lot.php?item=3
22:28:19 eh69 (GG #1905011)
tzn chcemy robic cos wiecej niz palenie gumy i jazdy na cwiare... pobawic sie. poukladac opony zeby byly szykany i robic tam kolka na czas... tylko nei wiem czy to nie za duze bedzie
23:04:43 raven
no to tam jest wypas na takie zabawy
23:05:03 raven
jest 3 pas, teoretycznie zamkniety ale da sie wjechac, jest najszerszy i ma 2,2 km
23:06:56 raven
ale tam musi byc dosc sporo sniegu albo lód, bo sam pas nie jest zupełnie gładki
23:07:10 raven
troche trawka przebija i płyty sa nie idealnie równe
23:07:18 raven
ale jest gites generalnie
23:09:00 raven
http://maps.google.com/?i...8&t=k&z=14&om=1
23:09:02 raven
widzisz
23:09:12 raven
ten pas równoległy do linii brzegowej
23:09:16 raven
jest odgrodzony
23:09:12 eh69 (GG #1905011)
hm
23:09:14 eh69 (GG #1905011)
a tamta 8?
23:09:19 eh69 (GG #1905011)
da sie po niej jezdzic?
23:09:23 eh69 (GG #1905011)
jak po kolku?
23:10:11 raven
nom
23:10:37 raven
ale tylko jedna strona jest luzna i szeroka jak 2 pasmowa droga
eh69 - to ja, raven nasza wtyka w koszalinie :)

Wiecej o spocie w tym temacie: http://www.forum.alfaholicy.org/top...ionu-szczecinskiego-4-listopada-vt5328,60.htm

looozik....
stawimy sie jakos....grilla sie zakupi bo byc moze przymrozi...takze termosiki z kawka i herbatka w 100% obowiazkowe...
zabieram ze soba operatorke oraz jej asystentke....bedziemy krecic reportaz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ze mna tez bedzie operator, a mzoe dwoch i jeszcze operator-montazysta! :)

Potwierdzam udział, na grupe Szczecińską będe czekał od 11-tej na zjeżdzie na lotnisko w Goleniowie.

p.s.
dałem cynk o spotkaniu na forum.alfaclub.pl

Re: Spot Bagicz - Zachodniopomorskie

Tuti napisał:
Start 1 grudnia, o godzinie 12 na lotnisku w Bagiczu /k Kołobrzegu.

Znajome miejsce, odwiedzam jak jestem przejazdem ;-)

23:05:03 raven
jest 3 pas, teoretycznie zamkniety ale da sie wjechac, jest najszerszy i ma 2,2 km
[...]
23:09:12 raven
ten pas równoległy do linii brzegowej
23:09:16 raven
jest odgrodzony

W 2001, 2005 i w tym roku byłem, bez problemu można było się przecisnąć na ten najszerszy pas, tym pierwszym od dołu wjazdem. Mam nadzieje, że nie dostawili wam betonowego klocka.

Miłej zabawy życzę!

ufty napisał:
a grupe Szczecińską będe czekał od 11-tej na zjeżdzie na lotnisko w Goleniowie

O 10:30 spotykamy sie na parkingu MM, mam nadzieje ze wszyscy przybeda na czas i nie bedzie spoznien...powinnismy byc ok.11:15 przy zjezdzie;] p.s w Goleniowie jestem prawie co tydzien...:)

kurzce mam nadzieje że zdąze zrobić belle bo po rozebraniu się przyżegnałem koło cofnięte o 3 cm kielch podbitu do góry ciężko będzie .... ale robie wszystko co w mojej mocy żeby zdążyć

Uuu zle to wyglada...ale mam nadzieje ze naprawisz swoja wloszke !! 3mam mocno kciuki !!

rozmawiałem z kuzynkiem i też się deklaruje ze bedzie swoją czarno-zieloną 145 :mrgreen:
Jutro powysyłam informacje o spociku...
Wystarczy chyba tylko na PW? bo info o wiadomosci na PW i tak jest przesyłana automycznie na poczte...?

Pozdrawiam :D

Na obecna chwilę z Koszalina jadą 2 Alfy :)

KUBAS napisał:
Wystarczy chyba tylko na PW? bo info o wiadomosci na PW i tak jest przesyłana automycznie na poczte...?
niekoniecznie, lepiej wysylaj na maila.

witajcie....
no my juz sie tu przygotowujemy....
Belle trzeba wysprzatac:)))
aha...pytanko...wiem juz ze raczej jest to niedostepna opcja,ale czy ma ktos plyte z navi Polski????

Panowie a nie wygodniej Wam przez kamien pom jechac? bo ponoc szybciej jest... :)

Zapytałem sie starego kierowcy i powiem wam tak, nie wiem czy to jest dobrze ale sprobuje... :) a więc jak bedziemy jechac Szczecin-Goleniów-Nowogard-->w strone Karlina to przed Karlinem mozemy skrecic na Gościno i tamtedy sie dojedzie do Kolobrzegu...a wy jaka trase proponujecie ?

Tuti napisał:
Panowie a nie wygodniej Wam przez kamien pom jechac? bo ponoc szybciej jest.
Stary kierowca powiedzial ze bez roznicy...;]

Na obecna chwilę z Koszalina jadą 2 Alfy :)

Może moja będzie trzecia, ale dam znać za jakiś czas, gdyż jeszcze sporo czasu do spotu.

Majkel ---> Mamy razem w-f w środy :) Andrzej mówił mi, że również jesteś alfistą. Pozdrawiam.

Piotr34 napisał:
witajcie....
aha...pytanko...wiem juz ze raczej jest to niedostepna opcja,ale czy ma ktos plyte z navi Polski????
ja wgrywalem na gieldzie na Ploni za 80zl - kolo wgrywa na miejscu!! - spytaj tez w pasazu AZ

ja wolalbym stara wypróbowana droga..Szczecin->Kamien->Dziwnowek->Pobierowo i prosto na Kolobrzeg...to razem daje nam ca.140-150 km

psikszczecin

ale ty masz 156....z tego co wiem nie bedzie pasowala navi....
ale w pasazu zapytam w poniedzialek...dzieki serdeczne za kierunek :arrow:

Piotr34 napisał:
ja wolalbym stara wypróbowana droga..Szczecin->Kamien->Dziwnowek->Pobierowo i prosto na Kolobrzeg...to razem daje nam ca.140-150 km

ja jeżeli będę jechał też wolę tą drogą ale niech zdecyduje wiekszość ...

Kurcze szkoda,ze akurat pierwszego jestem w pracy... z chęcią bym sie pojawił. Sianożęty i owe lotnisko znam jak własną kieszeń!

Miłej zabawy życze :wink:

Pozdr. Tiga

Amortyzatory
Powrót