Szczecin - darmowy, dostępny kanał

Sory Panowie, wkradł się błąd...chodzi o ulicę Łubinową :girl_wacko:

Z tego co mi wiadomo to na Chopina na garażowisku za pętlą jest ulica chyba Wiśniowy Sad

Tydzień temu manewrując na nibyparkingu wypiąłęm z uchwytów płytę pod silnikiem w swoim cytrusie, zabrałem się dziś za jej montaż, potrzebowałem kanału i kicha...

- na Cukrowej przy garażach - kłódka,
- koło Południowej, vis a vis Makro - zasypany :(

Na szczęście kanał za pętlą za ul. Chopina istnieje i ma się całkiem nieźle :)

Witam, jesli ktoś potrzebuje kanału to jest dostępny na parkinku strzezonym na ul. Kusocińskiego vis a vis szkoły, za nieweilką opłatą, zawsze daje 5 i jest ok:)
attachment.php

Załączniki

• Kanal.JPG
    Kanal.JPG
    42.6 KB · Wyświetleń: 1,020
Witam, jesli ktoś potrzebuje kanału to jest dostępny na parkinku strzezonym na ul. Kusocińskiego vis a vis szkoły, za nieweilką opłatą, zawsze daje 5 i jest ok:)

Dzięki, mam dużo bliżej niż na Chopina więc 5 zeta nie żal :)

Szkoda tylko że w tym kanale trzeba się czołgać. Pierwotnie ten kanał służył do najazdu wojskowych skotów.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a

kanał

Jakby ktoś potrzebował kanał na świeżym powietrzu w godzinach 8-18 to na PW mogę podać namiar - nie chcę, aby wszyscy wiedzieli, bo pewnie i go wtedy zlikwidują.
Witam. Właśnie potrzebuję pomocy w temacie kanału. Muszę wymienić przeciekającą (uszkodzoną) miskę olejową. jak można to na prv (andrzej.plachecki@gmail.com). Pozdrawiam A.:rolleyes:

Amortyzatory
Powrót