sorry
diody od pogrzewania dzialaja![]()
sorry
diody od pogrzewania dzialaja![]()
dobra Pany... Wy tu gadu gadu a zbliza się impreza... ruszcie sie co nieco ogarnijscie... :mrgreen: i dajcie cynka czy wpadacie czy nie??.. czy włoska motoryzacja tez sie tam pojawi czy nie....
Pozdrawiam
Szkoda ze tym razem nie udalo nam sie spotkac, a zawsze choc na chwilke sie zorganizowalismy !! no coz, trudno...ale napewno ladniej bysmy wygladali od grupy prowadzacej czyli VW i sie wyrozniali z tlumu ;d pozdrawiam !
No ja niestety ale tak pobalowałem że puzno w niedzile wstałem....
ale jak oglądam zdjęcia to mi się rzygac chce...vw...vw..vw....vw....
http://corsa.fotosik.pl/albumy/349497.html#e
trza to zmienic...
mysle juz nad ogólnym spocikiem aut włoskich..ale chce widziec że są jacys ludzie chętni na cos takiego żeby było zainteresowanie takimi spocikami....
chce aby powpadały auta włoskie czyli fiaty, lancie, no wiadomo alfy... moż ejakies lambo, maseratti,ferrari... wsumie tylko jedno na zczecinie jest hehe ale może którys z kolegów ma dojscie do własciciela...
Pozdrawiam
maserati sa 3 ;] tak dla sprostowania, niebieskie, czerwone i czarneferrari bylo juz nie ma teraz ten Pan jezdzi SLem..ja jestem za takim spotkaniem wloszczyzny
i wykazuje b.duze zainteresowanie !!
Siver chyba jako Ty jedyny hehe....
Sądze ze trza by termin ustalic na początek lutego...może tak połowa..
miejsce sądze że Chociwel chyba tym razem....
a następnie zapodac temat na wszystkie fora jakie tylko możliwe i.... potem to już tylko zabawa hehe...![]()
Co TY na to Silver ??![]()
nie no reszta tez sie pisze napewno tylko czasu nie maja...i niektorzy odchodza od Alf...no polowa lutego cos kolo tego bedzie dobrze bo po sesji bedzie a kilku studentow jest w naszym gronie![]()
też myślę o połowie lutego może już skończe alfe ...
Ojaa ale dlugoprzykro mi...i jeszcze napisalem moze
![]()
spoko spoko jeszcze panowie nie raz pośmigamyja bardzo lubie wspolną jazde po miescie więc jak będe miał już auto gotowe to się pomysli
![]()