• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zlot AR na Pomorzu...

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dodam tylko że wpłaty za zlot należy dokonać do 30 kwietnia, a to już nie tak dużo czasu

No ja już w czwartek przelałem kasę :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeśli cos czytaliscie to znóe zmieniłaa sie lokalizacja zlotu... :roll:
bedzie mniej atrakcji ale za to będą ....łazienki w pokojach i TV hehee :P
więc trza będzie sobie co nieco urozmaicic czas woooolny... :roll:

Wiem że upierdliwy jestem, ale przypominam że kto nie zapłacił ten ma czas do jutra tylko - przypominam, bo nie chcę żeby kogoś od nas zabrakło, a z tego co widzę, to KARP chce do tego rygorystycznie podejść i kto nie zapłaci ten odpada... ;//

Właśnie przelew puściłem... Jak zawsze na ostatnią chwilę.... :wink:

heehh my dopiero jutro puszczamy :mrgreen:
zamówiłem u Katte co by nas na jednym pieterku wcisnęła i cobysmy mieli pokoje blosko siebie na Pomorzu :twisted:

oooo Kubas dobrze pomyślane :D bo jak człowiek z dala od auta a blisko wody ognistej, to potem mu ciężko po schodach spacerować :mrgreen:

Rosik trza by było cos takiego zrobic....

http://forum.alfapomorze.pl/

chodzi o ta reklame zlotu.. mozna by normalnie na A4 druknąc i kazdy by sobie nakleił na boczne szybki czy tez na tylne...fajnie by to wyglądało a co za tym idzie może by ktos się skusił i wcisnął w jakies wolne miejsce i poleciał z nami...

a co da reklama jak już zapisy na zlot zamknięte ?

i co z tym połączeniem grup? decydujcie, bo chciałbym ustalić plan pordóży ;)
Biały Bór godz. 9:00 ?

bobryt ale pare osób nie odezwało się a inni zrezygnowali wiec zawsze można w ich miejsce wcisnąc kogos... :P
a co do trasy to my w sobote na spociku wszystko bedziemy ustalac...bo przez koszalin nie będziemy leciec bo niem sensu Majkel jak cos dojedzie do nas i sie wszyscy spotkamy tam gdzie ustalone zostanie... ahha Bobryt napisz do Wery bo ona sie tam głowi czy ktos jedzie z Poznania bo by chciałą sie podczepic do kogos...

KUBAS napisał:
bobryt ale pare osób nie odezwało się a inni zrezygnowali wiec zawsze można w ich miejsce wcisnąc kogos... :P
a co do trasy to my w sobote na spociku wszystko bedziemy ustalac...bo przez koszalin nie będziemy leciec bo niem sensu Majkel jak cos dojedzie do nas i sie wszyscy spotkamy tam gdzie ustalone zostanie... ahha Bobryt napisz do Wery bo ona sie tam głowi czy ktos jedzie z Poznania bo by chciałą sie podczepic do kogos...

Nikogo już nie wciśniesz miejsce zagwarantowane mają tylko ci co wpłacili do niedzieli :P

no to jak? robić czy nie robić? w sumie nikłe szanse żeby ktoś się jeszcze załapał ;//

Amortyzatory
Powrót