• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kulka Kulka widziałem Kulkę (chyba :) ) w nocy sobota/niedziela o wpol do pierwszej na Bohaterów Warszawy :D

Rosik Bingo!!!! Trafiłeś - przed pierwszą to ja się snułam przez Bohaterów i podziwiałam pięknie zastawiony prawy pas :mrgreen: A czemuż nie rzuciłeś we mnie ulotką??? Zawsze to byłby jakiś pretekst do piwka, a tak po powrocie musiałam sączyć sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hehehe no właśnie przez ten prawy pas nie mogliśmy Cie z kolegą wyprzedzić i do samego końca nie wiedziałem czy to Ty czy nie Ty :D Ale teraz sie wydało. ZOSTAŁAŚ NAMIERZONA :DDD

Trzeba było zamachać ulotką, flagą czy ręką, to bym Wam zajechała drogę centralnie środkiem a nie tylko kawałkiem :mrgreen: BTW - zastanawiało mnie czy kierowca, któremu zajechałam drogę klnie głośno czy po cichu - zdradzisz tajemnicę? :wink:

hihihi klęliśmy tylko na tych co poparkowali na prawym pasie :D zresztą i tak jakby zabrakło miejsca to zawsze mieliśmy tory tramwajowe z lewej strony :P

Przejazd przez dziurawą i poparkowaną Bohaterów rekompensuje Mickiewicza :mrgreen: A następnym razem proszę zajechać mi drogę, wysiąść i przywitać się serdecznie :mrgreen: :mrgreen: O ile warunki na drodze będą oczywiście sprzyjały :wink:

Gratuluję Rosik zobaczenia czegoś niewidzialnego zwanego dalej Kulką, mi udało się Ją ująć na zdjęciu nr 54 w fotkach ze spotu i to też tak tylko przez przypadek. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I niech mi moderator da ostrzeżenie za nadużywanie emotikonów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marcin, Twoje zdjęcie pokazywali wczoraj na TVN w "Nie do wiary" :mrgreen:

:mrgreen: Cud w Zachodniopomorskim :!: :!: :!: Odcinek specjalny :!: :!: :!:

Taka sława na Was Panowie i ani jednego słowa "Dziękuję" :( :mrgreen: :mrgreen:

Czy Rosik miał być szansę widziany dzisiaj pod Castoramą na prawobrzeżu? Sam Rosik, Rosik- człowiek, nie Rosikwłaścicielalfy czy Rosikwsamochodziekolegi... :mrgreen:

Nie, to nie ja ;// Ale widać jakieś inne szalenie przystojne indywiduum lata po mieście... ;)

Fakt, przystojny był :D Nawet przystanął w tej przystojności :wink: Pozdr. dla oryginała, a nie dla kopii :mrgreen:

marcin80 prawdopodobnie to ja jechalem kolo Ciebie na Wojska Polskiego w strone centrum
pzdr.

hi hi widzieliśmy i byliśmy widziani przez siebie. :D
Witam na forum, Robi sie nas coraz więcej :D

A dziś widziałem i wymieniłem kilka słów na CB z właścicielem czarno-bordowej ze srebrnym trybalem 146. Zapraszam kolego do zalogowania się, wiem co chciałbś Kubusiu powiedzieć kolega ze 146 jest od Ciebie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dzis 27.06 piatek w Koszalinie na ul. Krzywoustego - na tylach banku Millenium stala zaparkowana czarna 156 ZK36.... w ramkach stacji diagnostycznej Kretomino. W srode koło biedronki na morskiej wieczorkiem kolo 17.30 czarna 146 - ZKO - nie wiem jakie ramki deszcz lal

Właścicielka czarnej AR33 na nr ZS.... widzianej w dniu wczorajszym tj. piątek w puźnych godzinach popołudniowych, podążająca od Bramy Portowej w kierunku prawobrzeża proszona jest o pilne zalogowanie się na forum :D

Amortyzatory
Powrót