• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Aż mi kobieta zwróciła uwagę że ktoś mi pomachał z Alfy :P
No ale spodziewałem się tego widząc ramki klubowe :)

Pozdro

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na klubowych ramkach, Przyjaciół Żołnierza godz. 12.15. Mrugane, ale kierownik chyba nie widział. Trochę się spieszyło koledze;)

Dziś widziany Misiek718, trasa Inowrocław- Złotniki pomachane i odmachane hehe z daleka juz poznalem, ten kolor :D

prosze o usuniecie posta napisałem w złym dziale.

Ostatnia edycja:
A ja widziałem dziś koleżankę Lutraki przejeżdżającą ul. Mickiewicza w Toruniu. Nie machałem bo byłem rowerem ale Mito na ramkach klubowych jedzie to musiałem się zatrzymać:)

A ja widziałem dziś koleżankę Lutraki przejeżdżającą ul. Mickiewicza w Toruniu. Nie machałem bo byłem rowerem ale Mito na ramkach klubowych jedzie to musiałem się zatrzymać:)

No powiem tak, w szoku jestem. Byłam w Toruniu, zrobiłam zakupy, odwiedziłam "moje" miejsca, ale że zostałabym zauważona przez kogoś z forum to już szok.
Trzeba było zajechać mi drogę ;) Ulica bije rekordy jeśli chodzi o ilość rond :)
Pozdrawiam Ciebie serdecznie.

Ja z kolei pozdrawiam widziane dzisiaj 2 białe Julki chyba na blachach CB, brak reakcji, a szkoda.

pozdrowienia dla kierownika widzianego na trasie Szczecin - Police alfa 156 czarna na klubowych ramkach, później widziana czarna 156 Szczecin Struga również na klubowych ramkach czerwone skóry w środku prowadziła kobieta :) jechałem lancia lybra także nie zostałem zauważony :)

sprawdź sobie tylne światła....z lewej strony razem z mijania świeci Ci się kierunkowskaz :D

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej alfiny widzianego 19:30 miedzy Canpol a Człuchów.Mrugane odmachane.

Amortyzatory
Powrót