rzelich
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 147 JTD 16V (Grigio Luce di Amalfi)
możliwe że to byłem jadzisiaj po 21 na Obrońców Stalingradu 147 po liftingu (też klubowe ramki)![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
możliwe że to byłem jadzisiaj po 21 na Obrońców Stalingradu 147 po liftingu (też klubowe ramki)![]()
Po kolorze z opisu wnioskuję że raczej takmożliwe że to byłem ja![]()
możliwe że to byłem ja
Czyżbym ja dzisiaj też Ciebie mijał pod jedną z pływalni?
Franek twoja?![]()
Krzysiek w 147 widziany 2 godz. temu na Krasińskiego.
Mrugnąłem Ci ze srebrnej Jetty, ale chyba nie ogarnąłeś...
A ja widziałem dziś koleżankę Lutraki przejeżdżającą ul. Mickiewicza w Toruniu. Nie machałem bo byłem rowerem ale Mito na ramkach klubowych jedzie to musiałem się zatrzymać![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej alfiny widzianego 19:30 miedzy Canpol a Człuchów.Mrugane odmachane.