• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja wylatywałem z miasta a ona wlatywała wiec numerów rejestracyjnych nie dojżałem neistety...
a co kolego kojazy tą belle?

Witam wszystkich,czy dużo jezdzi Alf 164 w Szczecinie?ja widziałem chyba dwie 164,nie widziałem wersji Super.JA jeżdżę 164 v6 tb super(czy ktoś ma taki sam model-chętnie wymienię się uwagami??

Hmm 164 na Szcezcinskich drogach to rzadkosc... jest pare egzemplarzy bo sam je pare razy widziałem, ale jakie to wersje to nie powiem...
wpadnij na spocika i pokaz swoją belle, bo wsumie 164 na spociku jeszcze nie mielismy... :)

dzis koło godziny 17.00 na moscie Cłowym w strone Dąbia pomykała sobie zielona 145... ma się rozumiec ze moja była hehe, mam nadzieje ze trafiła w dobre ręce... :D

Pozdrawiam

ja dzis ganialem sie z dwooma 156kami srebrnymi sedan
pierwsza ZS na Wyzwolenia przez Giedroycia
druga WZ(cos tam) selespeed na Niepodleglosci

wymiana pozdrowien,wszystko jak byc powinno :)

Dzis widziałem Adama naszego kolege z forum jak mykał Goleniowską do domciu zapewne machnąłem mu ale nic się nie odezwał... chyba nie poznał mnie :?

KUBAS napisał:
Dzis widziałem Adama naszego kolege z forum jak mykał Goleniowską do domciu zapewne machnąłem mu ale nic się nie odezwał... chyba nie poznał mnie :?

Kubas, to nie bylem ja... :)
Za to na Wojska Polskiego mijałem ciemna 145 (z tablica rej umieszczoną jak w 156ach) :)

nie Ty tylko Adamn z Goleniowa od 155 :P
a co do tej ciemnej 145 to wiem o którą Ci chodzi czarna , kiedys koles ją miał ale sprzedał i kupił sobie bmw...
a ja dzis jeszcze widziałem na Łukasienskiego ciemną 166 po FL...

Ja dzisiaj widziałem....

czerwoną 156 w Jaworznie - wydaje mi się, że kierowca się podekscytował jak zobaczył moją 146 ;) ale to było za szybko i za blisko na jakąkolwiek reakcję.

Czerowna 145 na S1 (nie zauważyłem reakcji na awaryjne) i na poboczu niebieska (chyba) 147

Pozdro wszystkim :)

KUBAS napisał:

Zauważyłem tylko nie zdążyłem zareagować bo mnie zatkało, że twoja na chodzie zobaczyłem :-)

grafitowa 155 z galaxy w strone fali pozniej az do ronda Giedroicza :) ladnie jechala :)

ale to bylo dzisiaj :) cos kolo 11 chyba, moze to nie byla grafitowa tylko granatowa, juz nie jestem pewien :)

Cóż, ja widuję na starym-nowym mieście (okolice Kurzej Stopki) zaparkowane dwie 156 SW, srebrną, którą jeździ urocza blondynka i czarną (lub odcień czarnego), ale kierowcy nie spotykam. Razem z zaparkowaną moją 166 to prawie mini spocik :D

ja w czoraj widzialem na ku słońcu czarna 156 z wyklejowym smokiem na obu stronach do sprzedania nawet zrobilem zdjecie hehe, ale niewiem jak wlozyc tutaj

Amortyzatory
Powrót