Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wczoraj po raz pierwszy w Szczecinie widziałem 159 na taryfie.
A mówią, że AR nie nadaje się na auto służbowe ;)

Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica

Wczoraj po raz pierwszy w Szczecinie widziałem 159 na taryfie.
A mówią, że AR nie nadaje się na auto służbowe ;)

Widuje tą Alfe na taryfie już od jakiegoś czasu jak pierwszy raz zobaczyłem to myślałem że śnię.

Widuje tą Alfe na taryfie już od jakiegoś czasu jak pierwszy raz zobaczyłem to myślałem że śnię.
Dlaczego nie. Auto można już dość tanio kupić tylko pewna kwestia to górne wahacze z przodu. Może być tak, że będzie je trzeba często wymieniać ze wzlędu na słabe drogi i ilość kilometrów jaką robi taxi.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dlaczego nie. Auto można już dość tanio kupić tylko pewna kwestia to górne wahacze z przodu. Może być tak, że będzie je trzeba często wymieniać ze wzlędu na słabe drogi i ilość kilometrów jaką robi taxi.

Jeśli to jest 159SW czarna, jeżdżąca dla 4You, to z tego co wiem, była kupiona bardzo tanio - rocznik bodajże 2008 albo 2009, 1.9 JTDm, cena coś około 15-18 tyś. zł. A wiadomo, jak coś kupione tanio, to mnóstwo rzeczy do zrobienia - a patrząc na stan i podejście wielu taksówkarzy do swoich samochodów, to raczej będzie jeździł, póki się nie rozleci...

W ogóle JTDm na taksówkę to raczej kiepski wybór - jeżdżąc po mieście pali dużo. Lepszym wyjściem byłaby benzyna+gaz. No i według mnie mimo dużych gabarytów zewnętrznych 159, wewnątrz nie ma tak dużo miejsca dla pasażerów z tyłu...

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 na ZGL... widzianej w Przybiernowie 30 stycznia w godzinach popołudniowych od czarnej 159 SW TI na LZA... było mrugnięcie więc kolega na forum powinien być :)

Widziana 159 sportwagon na zakladach chemicznych u ,,smarownikow "

Wczoraj byłem z rodziną w Filharmonii (w Szczecinie), w podziemnym parkingu, niedaleko wejścia do wind było zaparkowane czerwone Stelvio. Moja żona po pierwszym rzucie oka wypaliła do mnie: Kupmy takie! Mój domowy głos rozsądku,niezłomny strażnik budżetu ;) A zobaczy czerwone AR i następuje cudowna przemiana :)
Ale co tam, powinienem się już przyzwyczaić, że traci głowę dla czerwonych AR :D

Człowiek zmęczone oczy znad kierownicy podnosi a tu tadammmm!
131.jpg

[MENTION=70367]fala[/MENTION] widziany dziś jak skręcał z Wenedów w prawo w Słowiańską o godz 17 ;)

Śnieżnobiala GT na oramkowanym ZS, widziana dzisiaj na Goleniowskiej na Dąbiu, proszę się przyznać czyja!!!! I dlaczego właściciel nie chce się pochwalić ta perełką na sportach???

156 po lifcie mijana i machana dzisiaj obok Głębokiego :) Pozdrawiam

Śnieżnobiala GT na oramkowanym ZS, widziana dzisiaj na Goleniowskiej na Dąbiu, proszę się przyznać czyja!!!! I dlaczego właściciel nie chce się pochwalić ta perełką na sportach???
20170425_163802.jpg Taka? Jeśli w Dąbiu to pewnie moja :D Na razie nie ma się czym chwalić, mam sporo do poprawki :P

GT w białym kolorze nie ma za wiele :) więc pewnie Twoja (robiłeś zakupy w Lidlu?)?
A rzeczami do poprawki to się nie przejmuj, w alfeczkach zawsze jest coś do zrobienia :P, a na spotcie można się dowiedzieć paru pomocnych rzeczy!!
Także ten, ZAPRASZAMY :)

Czyja ja to Julka u mnie na dzielni:)
45.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Widze ze troche nas jest w Szczecinie;) Przyznac sie kto robil zakupy w st. Cegielni?
165.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

To moja! Już 5 lat w moich rękach. A w Cegielni często robię zakupy bo mieszkam tuż obok :)

Amortyzatory
Powrót