Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Napisał kripp
Dziś moim sportowym, sorry, służbowym AYGO ganiałem czarną 156 SW po Kamieniu, ramki klubowe były, dogonione nie było
To chyba mnie ganiałeś bo chyba tylko ja z Kamienia mam klubowe ramki,ale żadnego AYGO nie widziałem, w alfie świat tak szybko znika

Piotrek zapomniałeś o jeszcze jednym z Kamienia, już wróciłem ;)

Od jakiegoś czasu widuje białą Julcię pod biblioteką PAM'u. Widuję, oglądam i podziwiam :)

156 w Gryfinie nieopodal Intermarche. Już czaiłem się żeby machnąć, a tu kierownik sam mrugnął długimi i strzałeczkę do szyby ;)

Wczoraj o godzinie 14:40 na pkp widziana alfa romeo 166 na ramkach klubowych. Niestety nikogo nie było w środku

Przeczytałem cały temat ale o mnie ani wzmianki ah
Pozdrawiam :)

ps. Co się dzieje ze zlotami, bo tam cisza.

ps. Co się dzieje ze zlotami, bo tam cisza

Jak zrobi się ciepło, to na pewno będzie coś większego :)

Dziś ok.18:20 Koszalin ul. Powst. Wielkopolskich widziana czarna 159 na WN..... z blond kierowniczką ;) Pomrygane awaryjnymi :)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj widziałem srebrną 156 SW na ramkach ZSL w CZEMPINIU na parkingu Hali Sportowej.
Kto przyjeżdża na turniej? Już drugi raz z rzędu ją widziałem :-D

Ostatnia edycja:
Piotrek zapomniałeś o jeszcze jednym z Kamienia, już wróciłem ;)
Faktycznie jeszcze ty dobrze reprezentujesz Kamień Pomorski i też masz czarną SW,Sorki ale więcej ciebie nie ma niż jesteś więc zapomniałem całkiem.

W tygodniu nie pamiętam dnia ustrzelona na rondzie blisko selgrosa taxi alfa :D w końcu i ja to cudo zobaczyłem :D

Koszalin, 5 dzień lutego, niedziela, godzina 17.00, skrzyżowanie Orląt Lwowskich i Piłsudskiego. Widziana czarna 156 sedan, przed FL, która dwa razy mrugnęła mi światłami. A ja nie wiedziałem o co chodzi :confused:

Amortyzatory
Powrót