Witam,
Czy ktos juz moze usuwal klapy z kolektora w PEM na Chmielewskiego? Ewentualnie jakis warsztat godny polecenia na wymiane rozrzadu plus usuniecie klap w 159 2.4?
Witam,
Czy ktos juz moze usuwal klapy z kolektora w PEM na Chmielewskiego? Ewentualnie jakis warsztat godny polecenia na wymiane rozrzadu plus usuniecie klap w 159 2.4?
PEM godny polecenia, w sumie nie jeżdze już do innych, nigdy nie zawiedli, wymieniałem u nich wahacze, wywalem DPF, wymiana sprzegła, dwumasa i różne inne elektyki itd. Wszytko zawsze idealnie choć wcale nie najtaniej ale za jakość się płaci
Polecam Italcar serwis na ul Szczawiowej. Pozdrawiam mechanika mojej 200 konnej 159 - p.Artura.
Bylo tutaj o itslcars i wcale nie wiem czy to taki polecany warsztat![]()
Jak to w każdym warsztacie są klienci zadowoleni i nie. Ja jestem akurat zadowolony z przeprowadzonych napraw.
Macie jakiś sprawdzony warsztat, który usunie klapy wirowe i wyłączy EGR. Całe zachodniopomorskie. Dajcie jakieś namiary.
V-tech Szczecin na Golisza
Polecicie warsztat w ZS, w ktorym naprawie silnik po obrocie panewki? Sprawa tyczy sie 1.9 TDI. Motorszlif odpada bo nie maja terminu.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
słychać alfę jak rdzewieje.
Eee TDI to przeciez w kazdym warsztacie naprawiawal albo do Furini na mierzynie albo mam goscia co robil znajomemu Stilo...dorabia jako mechanik po godzinach...Stilo do dzisiaj nie narzeka
![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Znaczy silnik juz wyjalem teraz potrzebuje kogos kto pomierzy i szlifnie wal dobierze panewki, sprawdzi cylindry itp
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
słychać alfę jak rdzewieje.