Grupowe czyszczenie wtrysków JET CLEAN TRONIC Liqui Moly

• Autor wątku Autor wątku yeye
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam.
Mam przed soba regeneracje wtryskow. Zastanawiam sie wlasnie nad ta opcja. Tylko boje sie ze moze mi to nic nie dac. Mam niby mocno rozjechany 2,3,4 wtrysk, wiec mam dylemat czy pojsc zaplacic okolo 200zl i liczyc czy cos to da czy zaplacic spoooroo wiecej za regeneracje calej piatki. A po tym co widze to jedni zadowoleni , drudzy mniej.

Temat chyba umarł ale spróbuje reanimować ;) Właśnie znalazłem Jet Clean Tronic w okolicy. Za usługę zawołali... 250 zł za usługę + konieczna wymiana filtra paliwa w cenie 280 zł + 30 wymiana. Oszaleli? Filtr Champion do mojego auta to koszt 70 zł ewentualnie UFI 130 zł.

Temat chyba umarł ale spróbuje reanimować ;) Właśnie znalazłem Jet Clean Tronic w okolicy. Za usługę zawołali... 250 zł za usługę + konieczna wymiana filtra paliwa w cenie 280 zł + 30 wymiana. Oszaleli? Filtr Champion do mojego auta to koszt 70 zł ewentualnie UFI 130 zł.
Ja mam AR159 1.9 jtdm 150km i od początku zakupu używam dodatków Archoil:http://archoil.pl/ar6000-fuel-treatments/ .Dzięki temu mogę za mniejsze pieniądze mieć paliwo lepsze niż różnego rodzaju extra diesel a dodatkowo mają te preparaty właściwości czyszczące.Mam wrażenie że auto jeździ żwawiej i po mieście średnio spala około 10l - jazda głównie na krótkich odcinkach około10km/ dane na teraz / Na portalu jest kolega o nicku:Wlyszkow jest specjalistą olejowo-paliwowym w Archoil i można z nim pogadać.

Ja mam AR159 1.9 jtdm 150km i od początku zakupu używam dodatków Archoil:http://archoil.pl/ar6000-fuel-treatments/ .Dzięki temu mogę za mniejsze pieniądze mieć paliwo lepsze niż różnego rodzaju extra diesel a dodatkowo mają te preparaty właściwości czyszczące.Mam wrażenie że auto jeździ żwawiej i po mieście średnio spala około 10l - jazda głównie na krótkich odcinkach około10km/ dane na teraz / Na portalu jest kolega o nicku:Wlyszkow jest specjalistą olejowo-paliwowym w Archoil i można z nim pogadać.
Znam kolegę Wlyszkow i za jakiś czas na pewno skorzystam z jego asortymentu. Póki co, pytam o Jet Clean Tronic ponieważ w odróżnieniu od dodatków do paliw tutaj mamy bezpośrednią aplikację do układu wtryskowego trwającą 30 minut, co może przełożyć się na bardziej spektakularny efekt. Znalazłem już inny warsztat gdzie LM Jet Clean Tronic kosztuje 200 zł i nie wymagają wymiany filtra. Jakby nie było, jestem ciekawe opinii osób, które z takiej usługi skorzystały :)

Amortyzatory
Powrót