Ile kto zrobił zdjęć

• Autor wątku Autor wątku Rosik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Podkreślam :) Firma SONY :twisted: :twisted: :twisted: Będą dobrze się paliły :mrgreen: :mrgreen:

No KUCYK 10 płytek to na 100% Ci wystarczy :wink: :wink: :wink:

no nie wiem kucyk nie wiem ja moim aparatem zorka v nabiłem z 5 TB ... lepiej niech kubas przywiezie płyty cięzarówką ...

zza grobu jeszcze będę wam dziękować
czy tego chcecie czy nie :D

ty lepiej w ramach podziekowań zmień opis modelu swojego auta
powinno być AR 155 2.5 LPG v6
ale w sumie szkoda się przyznawać ze się ma v6 z gazem w pewnych kręgach to można by stracić za to głowę
lepiej napisać AR 155 LPG
ale w sumie ja bym się nie przyznał że jestem takim rzeźnikiem i katuję AR 155 gazem
właściwa nazwa dla wszystkich gazowników to ...
LPG i tyle ....

hehehe a ja mam na klapie znak zapytania :D Może być :?: :mrgreen:

pikero wredny jesteś, pewnie sam poleciłeś Rosikowi tą alfe i jeszcze mu tera dogryzasz :P jakbyś był kolega to byś mu LPG nie zaproponował :mrgreen:

własnie! właśnie!
Bo pikero to zła kobieta była :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bobryt jako moderator tego forum pogon chłopakow co nieco co by nie robili w kazdym dziale OT :P
albo najlepiej załóz dział OT co by można pisac o byle czym i z byle kim hee :mrgreen:

KUBAS napisał:
Bobryt jako moderator tego forum pogon chłopakow co nieco co by nie robili w kazdym dziale OT :P
albo najlepiej załóz dział OT co by można pisac o byle czym i z byle kim hee :mrgreen:

Przyłączam się do postulatu KUBASa.... :P

*YEAH nabiłem sobie 60-ego POSTA... :lol:

nie dział, tylko wystarczy temat założyc. do tego nie jestem wam potrzebny ;)

btw. kiedy będą fotki? jakby już były to byłbym wdzięczny gdyby ktoś wysłał przez InPost (1,80 wysyłka chyba), bo moja firma strajkuje :D

bobryt, jedna płytka już jest, jeszcze czekam na pikera zdjęcia i ci wyśle wsio razem :D

Amortyzatory
Powrót