Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Piotrek![]()
![]()
![]()
Nie, nie będzie ok. Podpisuję się nazwiskiem pisząc/rozmawiając z obsługą hotelu. A punktualność i sumienność w przypadku nazwiska jest dla mnie sprawą priorytetową.
Dlatego jak do 1. lipca godziny 23:59 nie będę miał przelewu to rezerwujcie noclegi za pośrednictwem piotriixa. Dosłownie. Schemat zero-jedynkowy. Tyczy się również administratoróww razie czego pójdę do domku w morsku, a Wam wynajmę wynajmowane mieszkanie po cenie 900 zł/doba. Wybór należy do Was
Piotrek, nie ze mną te numery, ja obrotny chłopakhahaha
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 28-06-2015 o 20:19
Domki Standard plus
Domek 3
1. fiergloo
2. malin2k5
3. Merbau1
4. Merbau1
5.
Merbau1 mam nadzieję, że Ty nie trzymasz z tymi ludźmi, którzy mają za zadanie mnie wkurzyc i się nie rozmyślisz. A jak się rozmyślisz to proszę rozmawiać z administorami ds. zlotów czyli piotriix i Ligar. dla mnie słowo na forum jest wiążac. Nie rozmyśalm się z wpisywania Was, więc rozmyśleń Tuti nie przyjmuje. W razie czego piotriix i Ligar sądo Waszej dyspozycji całą donę.
PS
Czarna Mamba żądzi.
Ja rezerwacje mam, zaliczkę wpłaciłem, wolne już mam zaklepane, więc choćbym miał tam sam siedzieć przy grillu z flaszką, to na pewno przyjadę. Innej opcji nie zakładam.
pzd.
To był żart, piłem do moich kolegów, którzy robią sobie ze mnie jaja![]()
Zostały jedynie 4 miejsca w domkach Standard Plus. Proszę sprawdzić czy się gdzieś nie pomyliłem ze standardem noclegu i ilością osób towarzyszących.
tam jest mały błąd 156młody +1
Domek standard
Domek 2
1.156młody
2.156młody
3.
4.
5.
Poprawione. Par nie będziemy rozdzielać. Mam nadzieję, że każdy mnie sprawdzi, bo mogłem popełnić więcej błędów![]()
Widnieje w liczbie pojedyńczej a powinno być slavol +1
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...