popieram baster twoja wypowiedz, ktos jak ma przyjechac to przyjedzie bez wzgledu gdzie to bedzie (tak jak ja), a ci co wiecznie narzekaja, narzekac beda dalej i tak na zaden zlot nie pojada
![]()
popieram baster twoja wypowiedz, ktos jak ma przyjechac to przyjedzie bez wzgledu gdzie to bedzie (tak jak ja), a ci co wiecznie narzekaja, narzekac beda dalej i tak na zaden zlot nie pojada
![]()
o prosze kto sie odezwał![]()
o co k'mon???
Ty z Brzeska uważaj bo kulawego naśle![]()
Gzie będzie tam będzie PKAR się na bank stawi na miejscu
z narzekaniem to się zgadzam, nalepiej by było aby jakieś konkrety się pojawiły i potem sobie można dyskutować o szczegółach![]()
Chill, i tak zawsze najwięcej krzyczą Ci którzy na zlot nie przyjadą, zazwyczaj na zlotach pojawia się stała ekipa.
Sam jestem w podobnej sytuacji dlatego jak najbardziej się zgadzam. Ludzie jak my - z Północy musimy dosłownie przejechać przez całą Polskę, co jak wszyscy wiecie generuje ogromne koszty. Z Trójmiasta do Żywca to 630km w jedną stronę, a więc przy dzisiejszych cenach diesla jakieś 250zł, co trzeba pomnożyć razy 2, bo trzeba przecież wrócić, a nie każdego na to stać.
Nie chcę ujmować zasług organizatorom, bo z pewnością poświęcają na to swój cenny czas, a potem muszą wysłuchiwać żali, ale zauważyłem pewną niesprawiedliwość. Wszyscy jesteśmy Alfaholikami i każdy z klubowiczy powinien być traktowany równo, a wydaje mi się że faworyzowani są Ci z południa. Sam się temu nie dziwię ponieważ, mając wydać 500zł na dojazd i 300zł na pobyt, lepiej dołożyć 200zł i zamiast 3 dni pojechać na 7 do Egiptu. W tej sytuacji można powiedzieć, że jak wolisz Egipt to jedź i nikt Ci nie karze się spotykać z Alfaholikami, ale problem w tym, że ta druga opcja jest tą która nas bardziej interesuje. Odkąd jestem zarejestrowany na forum może nie udzielam się za często, ale zauważyłem, że wszystkie zloty odbywają się na południu Polski. Stwierdzenia, że zloty są co roku w innych miejscach i jak nie teraz to za rok, albo że Ci co chcą i tak przyjadą są po prostu śmieszne. Co innego gdyby, jednego roku zlot odbył się w podkarpackim, potem w zachodniopomorskim, następnie na Żląsku, na Podlasiu, Mazowszu itd, dzięki czemu każdego roku jacyś inni, nowi klubowicze też mieli szansę dojechać. Wtedy argument że zawsze ktoś ma daleko będzie łatwo odeprzeć, bo zloty odbywają się na terenie całej Polski. Aby podeprzeć swoje argumenty załączam mapkę z miejscami ostatnich zlotów.
![]()
Ostatnio edytowane przez sexplorer ; 07-01-2012 o 19:21
Widzisz kolego tylko problem jest w tym że w innych częściach Polski nie ma kto zorganizować zlotu a że koledzy z południa chcą się tym zająć to odbywa się on właśnie tam.Żeby zorganizować zlot to organizatorzy muszą mieć względny dostęp do ośrodków itd.A po to by na własne oczy sprawdzić czy dany teren nada się pod imprezę czy nie a jak by miał zapierdzielać 600 km w jedną stronę to na pewno odechciało by się organizacji.Też narzekałem że zloty są wiecznie na południu ale niestety nie jestem w stanie podjąć się organizacji bo nie ma mnie wtedy kiedy najbardziej jest się potrzebnym a samemu to na prawdę ciężko by było to ogarnąć więc pogodziłem się z tym że następny będzie na południu i pojadę na niego jak to zrobiłem na czterech poprzednich![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
ooo widzisz lukaszku dobrze prawisz.organizatorzy poswiecaja swoj prywatny czas na jazde tam i z powrotem po to aby załatwic dla nas najlepsze warunki jakie sie da w najmniejszych pieniazkach jakich sie da i szczerze powiedziawszy nie bylo by nic fajnego jakby ktos mial zapierdzielac 500 km do jakiegos osrodka (moze nawet kilka razy) po to zeby odejsc z kwitkiem bo cos tam nie pasuje bo cos tam nie tak.chociaz ja mysle ze organizatorzy chetnie oddadza pałeczke komus np.z nad morza zeby ogarnął wszystko pozałatwiał a oni napewno chętnie i bez mruczenia przyjadą na gotowe i bedą sie swietnie bawicwiec jesli jest ktos chetny na organizacje kolejnego zlotu to łapka w góre i wio !!
nawiasem mowiac lukasz piwko na jubileusz postow![]()
o co k'mon???